Jezik:

Miljan Vasiljević

Slika Miljana Vasiljevića – Breze

Autor:

Dimenzije slike 24 x 11

27.200,00 RSD

Kupite ovaj proizvod i zaradite 27 bodova!

Galerija Španac nije u PDV sistemu.

Samo za online porudžbine

Uz svaku kupovinu dolazi i popust!

Ostvarite 10% popusta na prvu kupovinu uz promo kod "SPANAC" dok zarađujete i poene koje možete iskoristiti za umanjenje računa. Zaradite prosečno 10% od iznosa korpe, nazad na svoj račun nakon svake kupovine. Čak i kada koristite svoje poene, vrednost vaše kupovine se pripisuje vašem nalogu. Uživajte u kupovini umetničkih dela najpoznatijih domaćih slikara.

Opis

Slika Miljana Vasiljevića – Breze, budi posebno osećanje kod ljudi koji vole živopisne pejsaže. Motivi pejsaža i mrtve prirode su često na slikama ovog mladog akademskog slikara. Ovo umetničko delo, naslikano uljem na platnu. Dimenzije su 24 x 11 cm (bez rama) i  36 x 23 cm ( sa ramom). Cena slike Miljana Vasiljevića – Breze je sa ramom.

Ram slike Miljana Vasiljevića – Breze je prilagođen slici. Ovaj umetnik modernog opusa već godinama pokazuje izuzetan talenat. Ram je lux zlatni, a paspartu je tanak drveni beli sa zlatnim slipom. Ram je odabran sa stilom i u skladu sa bojama na slici.

Na njegovim slikama mrtve prirode dominiraju voće, koje radi u dahu sa takvom preciznočću da gledalac pomisli da je fotografija. Voće su osnova i to jabuke, grožđe, narove, trešnje i jagode. Uz voće slika staklene i porcelanske čaše, bokale, činije i samovare. Neretko uz mrtvu prirodu slika i cveće koje se dopadljivo i romantično uklapa sa njegovim slikama mrtve prirode.

Pejsaže slika sa preciznim oslikavanjem žitnih, cvetnih i mirisnih polja sa stablima drveća koja su često na njegovim pejsažima. Uglavnom slika breze, maslačke, bele rade i makove i ostalo livadsko cveće. Na njegovim pejsažima su često vetrenjače po kojima je prepoznatljiv i daleko poznat. Slika jutarnje i večernje motive koji daju posebnu toplinu slici sa obrisima sunca koje polako zalazi u suton.

Izlagao je i radio u Beogradu i Torontu. Zastupljen je u leksikonima, monografijama i knjigama o umetnosti. Ima svoje slike u stalnim postavkama u “Liss Gallery” u Torontu i u više galerija u Srbiji. U galeriji Španac ima najveću ponudu slika.

Slika Miljana Vasiljevića – Breze dolazi sa sertifikatom o autentičnosti i originalnosti. To ga čini idealnim izborom za ljubitelje moderne umetnosti koji traže originalna umetnička dela. Zato se spremite da budete opčinjeni ovim prelepim umetničkim delom. Dajte dašak sofisticiranosti svom prostoru uz sliku Slika Miljana Vasiljevića – Breze

Ukoliko imate problema sa registracijom ili Vam je potrebna hitna dostava, molimo Vas da nas kontaktirate telefonom kako bi poručili željeni proizvod!
Za porudžbinu proizvoda telefonskim putem neophodno je da zapamtite šifru ili naziv artikla koji želite kupiti!

Telefon: +381 11 311 0316,  +381 64 113 65 93 – Đorđe

 

 

 

 

Hvala na poverenju!

Gledali ste

Niste pregledali nijedan proizvod.

Pošaljite upit
za ovaj
proizvod

10% POPUSTA

na prvu kupovinu
uz promo kod “SPANAC