Jezik:

Politika privatnosti

Dragi kupci, molimo Vas da pažljivo pročitate Politiku privatnosti pre zaključivanja Vaše porudžbine. Ovo obaveštenje objašnjava vrste ličnih podataka koje prikupljamo, kako ih koristimo, sa kim ih delimo i kako štitimo Vaše podatke.Politika privatnosti i korišćenja ovog sajta, prodajaslika.org služi da vas upoznamo koje informacije prikupljamo i pod kojim uslovima, tako da taj proces možete da kontrolišete.

Zaštita privatnosti korisnika definisana je zakonom o zaštiti podataka o ličnosti. Podatak o ličnosti je svaki podatak koji se odnosi na fizičko lice čiji je identitet određen ili odrediv, neposredno ili posredno, posebno na osnovu oznake identiteta, kao što je ime i identifikacioni broj, podataka o lokaciji, identifikatora u elektronskim komunikacionim mrežama ili jednog, odnosno više obeležja njegovog fizičkog, fiziološkog, genetskog, mentalnog, ekonomskog, kulturnog i društvenog identiteta. Zakon o zaštiti podataka o ličnosti (“Službeni glasnik RS”, broj 87/2018), u daljem tekstu ,,Zakon”) se primenjuje i predstavlja zakonsku osnovu zaštite podataka i definiše uslove za obradu vaših prikupljenih podataka. Korisnici pristupaju internet stranici www.prodajaslika.org i veoma nam je bitno da pročitate ove informacije koje se odnose na podatatke koje prikupljamo kada pristupite našoj internet adresi. Mi cenimo Vašu privatnost i posebno vodimo računa o bezbednosti Vaših podataka o ličnosti. Iz tih razloga ovom Politikom privatnosti želimo da Vas informišemo o prikupljanju, upotrebi, prirodi i obimu obrade Vaših ličnih podataka od strane Galerije Španac, ulica, Bulevar Zorana Đinđića 44a, MB: 60334706 (u daljem tekstu „Galerija Španac“ ili „mi“ ).


Korišćenje Vaših informacija

GalerijaŠpanac prepoznaje važnost zaštite privatnosti Vaših ličnih i finansijskih informacija. Uvedene su stroge mere bezbednosti kako bismo na adekvatan način mogli da zaštitimo Vaše podatke. Kada koristite sajt (www.prodajaslika.org), Galerija Španac prikuplja Vaše određene podatke. Kada se registrujete na sajt Galerije Španac, kako biste koristili našu online prodavnicu ili se prijavite za Newsletter, morate nam dati svoj pristanak za obradu i korišćenje Vaših ličnih podataka u skladu sa ovom Politikom privatnosti.


Koje podatke prikupljamo od Vas?

Galerija Španac prikuplja lične podatke posetilaca sajta koji se registruju i ostave svoje informacije, tj. koji koriste našu online prodavnicu. Dodatno, koristimo kolačiće (cookies) koji prate IP adrese tako da možemo poboljšati naše usluge, kao i Vaše iskustvo kupovine. Vaše ime, pol, datum rođenja, adresa za isporuku porudžbine, e-mil adresa i broj telefona se ubrajaju u podatke koje prikupljamo. Napominjemo da ne prikupljamo podatke koji se odnose na Vaše rasno ili etničko poreklo, političko mišljenje, versko ili filozofsko uverenje ili članstvo u sindikatu, kao ni obradu genetskih podataka, biometrijskih podataka, podataka u vezi zdravstvenog stanja, seksualnog života ili seksualne orijentacije. Zbog Vaše bezbednosti čuvamo i šifrovanu evidenciju Vaše lozinke za prijavljivanje na naš sajt. Napominjemo da ne prikupljamo lične informacije od bilo koga ispod osamnaest godina starosti. Ukoliko imate ispod osamnaest godina, molimo Vas da pitate roditelje ili staratelje da se registruju, a zatim koristite mogućnosti online kupovine. Molimo Vas da samostalno ne ostavljate nikakve lične podatke ukoliko ste mlađi od osamnaest godina.

Vaše lične podatke koristite prilikom registracije na našoj stranici, upravljanja našim web uslugama, i/ili da izvršite sve naloge koje zahtevate na našem sajtu. Komunikaciju putem elektronske pošte, koristićemo samo ukoliko tako nešto odobrite prilikom unošenja svojih ličnih podatka. U suprotnom, možemo koristiti Vaše informacije samo kako biste pratili naš rad i tako poboljšali naše usluge ili ostvarili komunikaciju sa Vama isključivo  u Vašem interesu.


Zaštita Vaših podataka

Zabranjen je svaki vid prodaje, iznajmljivanje i otkrivanje podataka – ličnog imena, adrese, elektronske adrese i drugih informacija naših kupaca trećoj strani van naše Galerije Španac.  Vaše lične informacije mogu biti obrađene od strane trećih lica isključivo u svrhu pomaganja promenama sajta prodajaslika.org i podležu strogim ugovornim obavezama poverljivosti.

 Zadržavamo pravo da podelimo Vaše podatke unutar naše galerije, ali tako da možete primati obaveštenja o artiklima, koji Vam mogu biti interesantni. Vaše podatke možemo otkriti isključivo ukoliko to zahteva zakon ili su u vezi sa pravnim zahtevom ili postupkom. Ako je Galerija Španac kupljena od strane drugog entiteta, informacije sajta galerije mogu biti dostupne novom entitetu.


Istinitost podataka

Prihvatanjem Politike privatnosti garantujete da su lični podaci, koje ostavljate na našem sajtu, istiniti, tačni, verodostojni i aktuelni u svakom pogledu. Dodatno, prihvatanjem postajete saglasni da se nećete lažno predstavljati u ime druge osobe niti ćete koristiti lažno ime ili ime za čiju upotrebu niste ovlašćeni.

Pristupom i korišćenjem našeg sajta, pristajete na prikupljanje, korišćenje i otkrivanje Vaših podataka kako što je propisano u ovom Ugovoru o privatnosti. Galerija Španac zadržava pravo da povremeno ažurira svoju Politiku privatnosti, a na Vama je da pratite promene na našem sajtu. O svim promenama Politike privatnosti bićete obavešteni putem elektronske pošte.

Ukoliko ste registrovani na našem sajtu i želite da izbrišete Vašu registraciju i lične podatke iz naše baze podataka, molimo Vas da nas kontaktirate. 

15% POPUSTA

na prvu kupovinu
uz promo kod “SPANAC