Jezik:

Iznajmljivanje slika

Iznajmljivanje slika kao usluga postala je sve popularnija širom sveta u poslednjih nekoliko godina. Za one koji nisu upoznati sa konceptom, on uključuje iznajmljivanje umetničkih slika, pružajući priliku da poboljšate estetiku vašeg prostora bez obavezivanja na trajno vlasništvo. Ovo je ljudima otvorilo više mogućnosti da eksperimentišu sa različitim stilovima i dizajnom, a istovremeno omogućava umetnicima da prošire svoj domet i promovišu svoj rad.

IZNAJMLJIVANJE SLIKA po potrebi

Galerija “Španac” predstavlja jedinstvenu uslugu koja je hit u svetu, a to je iznajmljivanje slika za pravna i fizička lica.

Ukoliko želite da za vaše specijalne prilike, (promocije, svečanosti, proslave, jubileje) i najvažnije događaje, vaš stambeni ili poslovni prostor krase najlepša umetnička dela, iznajmljivanje slika je pravo rešenje.

U skladu sa Vašim potrebama i zahtevima, vreme iznajmljivanja može biti po danu, sedmično, na mesečnom ili godišnjem nivou.

Na ovaj korak smo se odlučili da bi podmirili potrebe sve više poslovnih firmi, ambasada, banaka, hotela i restorana kao i ostalih poslovnih organizacija i privatnog okruženja, koje žele da imaju prijatan i ugodan ambijent u svojim prostorima.

Po vašem izboru slika, opremamo i ispunjavamo vaše zahteve vezane za postavku slika u vašim prostorijama.

iznajmljivanje slika

Sigurni smo da bi takva odluka oplemenila izgled vaših prostorija i da bi dala jednu novu notu prefinjenosti, umetničkog šarma i topline.

U ponudi su umetničke slike naših poznatih slikara, raznih dimenzija i motiva, a na vama je da se odlučite za ulja, akvarele i pastele.

Autori tih dela su poznatii i afirmisani likovni umetnici.

Naknade za iznajmljivanje su vrlo prihvatljive, a zavise od broja slika i vremenskog perioda iznajmljivanja.

Ukoliko se odlučite za tu formu iznajmljivanja slika, mi ćemo ih transportovati na dogovoreno mesto i po dogovoru postaviti na mesta na koja Vi odaberete.

Garancija za slike je stvar dogovora, a može biti praćena osiguranjem ili plaćenim avansom koji se vraća po isteku ugovora o iznajmljivanju.

10% POPUSTA

na prvu kupovinu
uz promo kod “SPANAC