Jezik:

Politika reklamacija

Reklamacije 

Dragi kupci, ukoliko želite da uložite reklamaciju u vezi sa isporučenim paketom i proizvodima, budite slobodni da nas kontaktirate. Nastojimo da sve eventualne nedostatke rešimo bez odlaganja i u Vašu korist. U zajedničkom je interesu da odgovorimo na sva Vaša pitanja u najkraćem mogućem roku, tako da rešavanje Vašeg problema ne traje duže od predviđenog. Molimo Vas da paket pažljivo pregledate pred kurirom odmah po isporuci I da ako primetite bilo kakva oštećenja slikate paket koji došao na vašu adresu oštećen.. Veoma je važno da sva oštećenja nastala u transportu i vidjliva na pakovanju odmah prijavite kuriru koji Vam isporuči robu kao i Galeriji Španac.

Stojimo Vam na raspolaganju u svakom trenutku.


Šta se ne smatra razlogom za ulaganje reklamacije

Nedostatak na proizvodu je nastao nakon preuzimanja, kao posledica vaše radnje ili slučaja, odnosno rizik slučajne propasti ili oštećenja proizvoda posle trenutka kada je proizvod predat potrošaču ili trećem licu koje je odredio potrošač, snosi  potrošač, te ovo nije razlog za ulaganje reklamacije.Zato savetujemo da se paket ako je došao oštećen slika ili fotografiše a posle otvaranja istog ako se konstatuje oštećenje Galerija Španac ne odgovara za nastala oštećenja.


Kontakt za reklamaciju

Na sva pitanja u vezi sa postupkom i obradom reklamacije ćemo Vam rado odgovoriti. Upit možete poslati na galerijaspanac@gmail.com ili nas pozvati na broj 011/311-0316

15% POPUSTA

na prvu kupovinu
uz promo kod “SPANAC