Jezik:

Dostava i ograničenja

Dostava:

Galerija Španac može da dostavi vašu narudžbinu na bilo koju adresu u Srbiji. 

Rok isporuke je 1 – 5 radna dana u skladu sa pravilima i načinom poslovanja kurirske službe. 

Isporuka robe za firme vrši se nakon registrovanja uplate na računu prodavca Isporuka robe se vrši isključivo na teritoriji Republike Srbije, bez AP Kosovo i Metohija. Isporuka izvan teritorije Republike Srbije trenutno nije moguća.

 Za dostavu su Vam na raspolaganju sledeće poštanske službe:

1. Post Express kurirska služba Srbije, www.postexpress.rs. Omogućava korisnicima brz i siguran prenos pošiljaka u domaćem i međunarodnom saobraćaju (samo za Sloveniju, Hrvatsku, Republiku Srpsku i Makedoniju).

Za skuplje slike ili za kupovinu više slika, Galerija Španac lično dostavlja slike u Beogradu, okolini Beograda, i to uglavnom vikendom na vašu adresu.

Cena prevoza
Dostava je uključena u cenu proizvoda i neće biti dodatno naplaćena. 

Garancija
Galerija Španac u ponudi ima samo originalna umetnička dela. Garantujemo da je svako umetničko delo zaista delo potpisanog umetnika i u tu svrhu izdajemo zvaničan sertifikat koji garantuje autentičnost, originalnost i vlasništvo umetničkog dela. Na fotografijama prikazanim na sajtu nisu rađene digitalne obrade u cilju otklanjanja nepravilnosti umetničkog dela (uklanjanje oštećenja, ogrebotina i sl.) i boje na fotografiji i boje tog umetničkog dela mogu da se donekle razlikuju usled različitih kalibracija monitora. Svako umetnićko delo se adekvatno pakuje da bi se izbegla oštećenja tokom transporta. Po zakonu o zaštiti potrošača, kupac ima pravo da u roku od 14 dana od dana prijema, vrati proizvod u originalnom neoštećenom stanju, pri čemu kupac snosi troškova vraćanja proizvoda. Pozitivni zakonski propisi osnov su za ostvarivanje svih prava vezanih za garancije.

15% POPUSTA

na prvu kupovinu
uz promo kod “SPANAC