Jezik:

Prodaja slika, iznajmljivanje slika - galerija Španac

O našoj galeriji

Porodična priča naše galerije počinje davne 1987. godine

Kao igrač AKUD „ Branko Krsmanović“ putujući svetom ( 40 zemalja) Borislav dipl. pravnik je bio inficiran lepotom i strašću za umetnošću pa je posle završetka igračke karijere radio kao generalni sekretar u Jugoslovenskom Dramskom  Pozorištu, gde je sve to sazrelo u njemu i dalo poseban pečat.
Napušta pozorište posle 9 godina rada i od 1992 . godine se bavi isključivo galerijskim radom.

Pojačanje stiže 2003. godine  od sina Đorđa koji napušta struku dipl. ekonomiste i pridružuje se ocu u avanturu otvaranja galerije „Španac“ 2006. godine u Bulevaru dr Zorana Đinđića 44a.

Đorđe je uspeo očeva iskustva da proširi i osavremeni novim tehničkim i stvaralačkim momentima i da poseban pečat fizionomiji ove veoma zapažene galerije, ne samo u Srbiji nego i mnogo šire.

„Galerija Španac“ je specijalizovana za prodaju umetničkih slika naših cenjenih sllikara – koji razmišljaju o umetnosti, preciznije slikarstvu, slično nama.

Poetski  realizam je nosilac postavke u najvećem delu naše galerije, zajedno sa majstorima precizne figuracije kao i stvaraoci hiperrealizma, impresionizma, nadrealizma i moderne umetnosti.

Galerija pored ulja na platnu nudi izuzetne akvarele i pastele.

Izložbe naše i vaše Galerije „Španac“

15% POPUSTA

na prvu kupovinu
uz promo kod “SPANAC