Jezik:

Slobodan Radosavljević

Crvenokosa

Autor:

Dimenzije slike 95 x 90

148.800,00 RSD

Kupite ovaj proizvod i zaradite 148 bodova!

Galerija Španac nije u PDV sistemu.

Samo za online porudžbine

Uz svaku kupovinu dolazi i popust!

Ostvarite 10% popusta na prvu kupovinu uz promo kod "SPANAC" dok zarađujete i poene koje možete iskoristiti za umanjenje računa. Zaradite prosečno 10% od iznosa korpe, nazad na svoj račun nakon svake kupovine. Čak i kada koristite svoje poene, vrednost vaše kupovine se pripisuje vašem nalogu. Uživajte u kupovini umetničkih dela najpoznatijih domaćih slikara.

Opis

Slika Slobodana Radosavljevića – Crvenokosa, je klasičan primer njegovog slikarstva, po kome je ovaj umetnik daleko poznat. Ovo umetničko delo je naslikano uljem na platnu. Dimenzije su 95 x 90 cm (bez rama) i 115 x 110 cm (sa ramom). Cena slike Slobodana Radosavljevića – Crvenokosa je sa ramom. Ram je drveni široki crni, a paspartu je drveni tanak zlatni slip. Ram je odabran sa stilom i u skladu sa bojama na slici.

Tehnikom ulja na platnu, slika Slobodana Radosavljevića – Crvenokosa je jedna od slika gde oslikava portrete i pejsaž precizno do najsitnijih detalja na slici. Slobodanov slikarski opus i slikarska percepcija su impresionistički i realno odišu sa puno poetske osećajnosti i mira. Ovaj slikar oštrog opažanja svaku sliku dovodi do perfecije svojim slikanjem bojama koje daju slici posebnu toplinu. Njegove slike su prepoznatljive po slikanju porteta, aktova i pejsaža.

Slikar Slobodan Radosavljević završio je Srednju umetničku školu a zatim se sam školovao.Taj deo biografije ovog umetnika ključan je za razumevanje njegovog stvaralaštva.On se obrazuje na pravi, starinski način, danas odbačen, učeći od starih majstora koje proučava po evropskim muzejima.Taj proces je otvoren i može da traje ceo život za razliku od akademskog školovanja.Metod učenja po velikim muzejima od naših velikih slikara primenili su profesor i akademik Milo Milunović i akademik Ljuba Popović.

Radosavljević je pre svega realista a realizam je jedna od dve glavne stilske formacije srpskog slikarstva.Slobodan Radosavljević pripadnik je najmanje zastupljene forme realizma, one akademskog tipa, po uzoru na odličnike pretprošlog veka.Reč je o otmenom vidu te umetnosti, koji sjedinjuje mnoge elemente drugih smerova realizma.. Slika Slobodana Radosavljevića – Crvenokosa dolazi sa sertifikatom o autentičnosti i originalnosti. Dajte dašak sofisticiranosti svom prostoru uz sliku Slobodana Radosavljevića – Crvenokosa

Ukoliko imate problema sa registracijom ili Vam je potrebna hitna dostava, molimo Vas da nas kontaktirate telefonom kako bi poručili željeni proizvod!
Za porudžbinu proizvoda telefonskim putem neophodno je da zapamtite šifru ili naziv artikla koji želite kupiti!

Telefon: +381 11 311 0316,  +381 64 113 65 93 – Đorđe

 

 

 

 

Hvala na poverenju!

Gledali ste

Niste pregledali nijedan proizvod.

Pošaljite upit
za ovaj
proizvod

Slobodan Radosavljević - Crvenokosa  95x90.jpg

15% POPUSTA

na prvu kupovinu
uz promo kod “SPANAC