Jezik:

Miljan Vasiljević

Breze

Autor:

Dimenzije slike 80×90

111.600,00 RSD

Kupite ovaj proizvod i zaradite 111 bodova!

Galerija Španac nije u PDV sistemu.

Samo za online porudžbine

Uz svaku kupovinu dolazi i popust!

Ostvarite 10% popusta na prvu kupovinu uz promo kod "SPANAC" dok zarađujete i poene koje možete iskoristiti za umanjenje računa. Zaradite prosečno 10% od iznosa korpe, nazad na svoj račun nakon svake kupovine. Čak i kada koristite svoje poene, vrednost vaše kupovine se pripisuje vašem nalogu. Uživajte u kupovini umetničkih dela najpoznatijih domaćih slikara.

Opis

Slika Miljana Vasiljevića- Breze je primer hiperrealnog slikarstva jednog od naših najboljih slikara precizne figuracije . Počeo da se bavi slikarstvom u studiju Damira Savića a potom je karijeru nastavio u Kanadi. Slika tehnikom ulja na platnu, koristeći tradicionalne materijale i metode slikanja. Njegov slikarski opus je mrtva priroda i pejsaži po kojima je daleko poznat.

Dimenzije slike su 80 x 90 bez rama. Kao dopunu ovom izuzetnom umetničkom delu, nudimo profesionalne usluge uramljivanja sa posebnim galerijskim popustom kako biste mogli da dodate dašak elegancije svom kućnom dekoru. Prepustićemo Vama da sami izaberete ram ili uz stručni savet uramimo sliku po vašoj želji i potrebi.

Moderni prostori i savremeni stanovi mogu imate ovakve slike i bez ramova što je i slikar i uradio oslikavajući i blind ram. Zato i sugerišemo da neke slike ovakovog obima i motiva ne moraju imati ram. Uz kupljenju sliku Miljana Vasiljevića- Breze ide originalni sertifikat. To je potvrda o originalnosti i autentičnosti slikarskog dela.

Na njegovim slikama mrtve prirode dominiraju voće, koje radi u dahu sa takvom preciznočću da gledalac pomisli da je fotografija. Voće su osnova i to jabuke, grožđe, narove, trešnje i jagode. Uz voće slika staklene i porcelanske čaše, bokale, činije i samovare. Neretko uz mrtvu prirodu slika i cveće koje se dopadljivo i romantično uklapa sa njegovim slikama mrtve prirode.

Pejsaže slika sa preciznim oslikavanjem žitnih, cvetnih i mirisnih polja sa stablima drveća koja su često na njegovim pejsažima. Uglavnom slika breze, maslačke, bele rade i makove i ostalo livadsko cveće. Na njegovim pejsažima su često vetrenjače po kojima je prepoznatljiv i daleko poznat. Slika jutarnje i večernje motive koji daju posebnu toplinu slici sa obrisima sunca koje polako zalazi u suton.

Slika Miljana Vasiljevića- Breze je tipičan primer njegove škole slikanja i sa svojim jedinstvenim slikanjem je osvojio ne samo naše prostore nego i Evropu Ameriku. Izlagao je i radio u Beogradu i Torontu. Zastupljen je u leksikonima, monografijama i knjigama o umetnosti. Ima svoje slike u stalnim postavkama u “Liss Gallery” u Torontu i u više galerija u Srbiji. U galeriji Španac ima najveću ponudu slika.

 

Ukoliko imate problema sa registracijom ili Vam je potrebna hitna dostava, molimo Vas da nas kontaktirate telefonom kako bi poručili željeni proizvod!
Za porudžbinu proizvoda telefonskim putem neophodno je da zapamtite šifru ili naziv artikla koji želite kupiti!

Telefon: +381 11 311 0316,  +381 64 113 65 93 – Đorđe

 

 

 

 

Hvala na poverenju!

Gledali ste

Niste pregledali nijedan proizvod.

Pošaljite upit
za ovaj
proizvod

Miljan Vasiljević - Breze  80x90.jpg

10% POPUSTA

na prvu kupovinu
uz promo kod “SPANAC