Jezik:

Program lojalnih kupaca u galeriji Španac

Loyalti program Galerija Spanac

Program lojalnih kupaca u galeriji Španac je fantastična ponuda koju ne treba propustiti.

U današnje vreme kada je sve postalo digitalno, a online kupovina sve zastupljenija, naša galerija je odlučila da se izdvoji od drugih i uvede program lojalnosti za sve naše cenjene kupce.

Galerija Španac je prva galerija u Srbiji koja se ponosi uvođenjem programa lojalnih kupaca. On omogućava nagrađivanje kupaca za izbor upravo ove galerije prilikom kupovine umetničkih dela. Ovaj inovativni program je osmišljen tako da kupcima koji poručuju putem online prodavnice vraća deo potrošenog novca. I to u vidu bodova, koji kasnije mogu koristiti za umanjenje računa ili čak kompletno plaćanje sledeće kupovine.

Kupci koji su ljubitelji umetničkih dela često se vraćaju galeriji Španac. Iz razloga što im je pored samog izbora umetničkih dela, pružena i mogućnost da svojim umetničkim ukusom doprinose u kreiranju bogate kolekcije. Zahvaljući ovom programu, galerija Španac na pravi način vrednuje lojalnost svojih kupaca.

Znate li zašto smo odlučili da uvedemo ovaj program?

Jednostavno – zato što cene naših umetničkih dela ne moraju biti prepreka onima koji žele da ih poseduju i ulepšaju svoje enterijere. Svi treba da uživamo u umetnosti, a ne samo oni koji su u povoljnijoj novčanoj situaciji.

Kako funkcioniše naš program lojalnosti?

Naš program lojalnosti ima za cilj da nagradi sve kupce koji kupuju umetnička dela u galeriji Španac. Kupci koji poručuju putem našeg online prodajnog mesta ostvaruju pravo na osvajanje bodova koje kasnije mogu iskoristiti za umanjenje računa ili čak za kompletno plaćanje nekog našeg umetničkog dela. Svaki kupac dobija bodove za svaku kupovinu koju izvrši u online prodavnici galerije Španac. Bodovi se prikupljaju na kupčevom računu i mogu se iskoristiti pri sledećoj kupovini. Npr. za umanjenje računa ili plaćanje celokupnog iznosa. Na taj način, kupac je nagrađen za lojalnost i za izbor koji je napravio. Nakon svake porudžbine, klijenti dobijaju mail poruku sa informacijama o broju osvojenih bodova. Dakle, nakon završetka procesa plaćanja dobija se poruka sa informacijama o broju osvojenih bodova. Bodovi se automatski obračunavaju i klijenti ne moraju ništa dodatno raditi kako bi ostvarili popuste.

Zašto biste trebali da budete deo našeg programa lojalnosti? Evo nekoliko razloga:

Ušteda novca – Kupovinom umetničkih dela kod nas ostvarujete pravo na osvajanje bodova. Oni se kasnije mogu korišćeni za umanjenje računa ili za plaćanje kompletnog računa. Budite pametni i iskoristite ovu sjajnu priliku da zaista uživate u umetnosti bez da se finansijski opteretite.

Bonus bodovi – Čak i kada umanjite račun za iznos bodova koje ste osvojili prethodnim kupovinama u našoj galeriji, nakon plaćanja računa ostvarujete pravo na osvajanje novih bodova koje kasnije možete potrošiti. Ovakav vid nagrađivanja naših vernih kupaca je jedan od glavnih aduta koji nas izdvaja od drugih galerija u Srbiji.

Povoljna kupovina poklona – Ako volite da kupujete umetnička dela kao poklone za svoje najmilije, naš program lojalnosti će vam omogućiti da na dosta povoljan način ispunite svoju želju. Dobijanjem bodova na svaku kupovinu kod nas, moći ćete da kupujete umetnička dela po mnogo pristupačnijim cenama.

Obradujte svoje bližnje – Ukoliko vam se sviđa neki od naših radova i želite da ga poklonite nekome kao znak pažnje, opremili smo naš program lojalnosti i mogućnostima za slanje poklon kartice. Vaši bližnji će pored fantastičnog poklona dobiti i priliku da biraju nešto što se dopada baš njima.

Kako da se priključite našem programu lojalnosti?

Da biste postali deo našeg programa lojalnosti, dovoljno je samo da kreirate nalog na našoj online prodavnici i prijavite se za program lojalnosti. Izuzetno je jednostavno!

Koliko bodova dobijate po kupovini?

Naravno, uvek se pitate koliko bodova dobijate po kupovini? Jednostavan odgovor na ovo pitanje je – dobijate 1 bod za svakih 100 dinara koje potrošite prilikom online kupovine za neke od naših umetničkih slika.

Da rezimiramo, kako bi kupci galerije Španac uspešno iskoristili program lojalnih kupaca, neophodno je redovno kupovati umetnička dela putem online kupovine. Na taj način, klijenti osvajaju sve veći broj bodova koje mogu iskoristiti za umanjenje računa. Galerija Španac na pravi način vrednuje lojalnost svojih kupaca, nudeći im mogućnost da svojim kreiranjem bogate kolekcije, dobiju i dodatne vrednosti. Kupci su nagrađeni svaki put kada kupe umetničko delo, čime im se pruža poseban osećaj ponosa.

Kako bi se izbegli propusti prilikom korištenja bodova, minimalno jednom mesečno treba proveriti koji je broj bodova u vlasništvu kako bi se iskoristili u pravom trenutku.

Požurite i pridružite nam se putem programa lojalnih kupaca kako biste iskoristili fantastičnu ponudu🙂

10% POPUSTA

na prvu kupovinu
uz promo kod “SPANAC