Jezik:

Galerija Španac – Vaša omiljena destinacija za kupovinu slika

Galerija spanac-prodaja umetnickih slika

Galerija Španac predstavlja jednu od najatraktivnijih galerijskih sajtova na teritoriji Srbije i regiona. Naša kompanija se odlikuje dugogodišnjim iskustvom u prodaji i distribuciji umetničkih dela. Našim kupcima omogućavamo da otkriju nove autore i obrasce u svetu umetnosti. Povezivanjem s artistima, mi ukazujemo na dinamičan svet savremene umetnosti, a za Vas kreiramo vrhunsku ponudu slika.

Naša posebna ponuda uključuje redovne promocije, koje se objavljuju na našem sajtu svakih mesec dana. Izdvajamo najbolje autore iz Srbije, nudeći njihova dela po neverovatnoj ceni. Međutim, ova ponuda traje samo jednom, sa jedinstvenom prilikom za kupovinu. Sve slike koje se nalaze u ovoj ponudi su jedinstvene, drugačije i nosioci su poruka ljudi koji su ih stvorili.

Kako ne biste propustili ovaj poseban događaj, preporučujemo da pratite našu galeriju na društvenim mrežama ili da se prijavite na našu mailing listu kako biste dobili obaveštenje kada se promocija planira. Spremite se i budite sigurni da ćemo Vam ponuditi sve relevantne informacije pre nego što se promocija dogodi.

Galerija Španac – online kupovina slika – Najbolji autori, najbolji popusti

Galerija Španac svakog meseca izlaže 4 odabrane slike koje će biti najvećim delom na akciji tokom tog meseca. Međutim, sve se ove slike prodaju vrlo brzo. A ukoliko se slike i prodaju, neće biti novih na popustu dok sledeća promocija ne bude dostupna na našem sajtu. Stoga, kada želite da kupite slike po izuzetno povoljnoj ceni, budite spremni da ih kupite čim se promocija pojavi na našem sajtu.

Garancija naših autora

Ono što nas izdvaja od konkurencije su obrasci koje nudimo našim kupcima. Svaki autor i njegovo delo prolaze kroz selektivni proces, tako da možemo da garantujemo da su samo najbolji autori s najboljim delima zastupljeni u našoj galeriji. Mi takođe verujemo u to da će svako od naših kupaca naći ono što traži u bogatoj ponudi slika.

Tajmer koji nam pomaže da uštedimo Vaš novac

Cilj nam je da omogućimo našim kupcima da kupe umetnička dela, a pri tom i uštede nešto novca. Zato smo uključili tajmer za slike na ovoj akciji, kako bi kupci videli koliko vremena preostaje da kupe delo po promotivnoj ceni.

Vaše zadovoljstvo je naša misija

Galerija Španac vam nudi veliki izbor slika na jednom mestu, uz povoljne cene, sigurnu dostavu na vrata, ličnu podršku i povraćaj novca (u predvidjenom roku) u slučaju da ne budete zadovoljni. Znamo da su umetnička dela pravi simbol ukusa i individualnosti svakog pojedinca, i zato smo angažovani u odgovoru na zahteve i kriterijume svih naših kupaca na najbolji mogući način.

Dobrodošli u naš svet umetnosti! Galerija Španac – online kupovina slika

Ulaganje u umetnička dela, to je nešto što jedino vredi!

15% POPUSTA

na prvu kupovinu
uz promo kod “SPANAC