Jezik:

Plaćanje platnim karticama

kupovina umetnickih slika kupem kartica

Zovemo se Galerija Španac i želim da podelim sa vama naš ponosan način naplate. Mi smo medju prvima u Srbiji koji su uveli plaćanje platnim karticama na našem sajtu. Što to znači? To znači da možete lako i jednostavno kupovati umetnička dela iz naše galerije bilo kada, bilo gde. Bez obzira na to da li ste u Srbiji, na odmoru u inostranstvu. Ili se jednostavno opuštate na kauču kod kuće, možete kupovati umetnička dela u našoj galeriji.

Naša galerija ima veliki izbor umetničkih dela poznatih umetnika iz Srbije i regiona, kao i međunarodno priznatih umetnika. Kupovina umetničkih dela kod nas postaje prava avantura. Bez obzira da li želite da svoju kolekciju upotpunite ili tražite savršen poklon za nekoga koga volite. Mi ćemo vam pomoći u realizaciji.

Jednostavan način naplate platnim karticama

Naš način naplate je jednostavan i siguran. Platnom karticom možete kupiti bilo koje umetničko delo iz naše galerije i to u bilo koje vreme, 24 sata dnevno i 7 dana u nedelji. Bez obzira na to da li tražite sliku za vaš dom, posao ili poklon, u našoj galeriji možete pronaći pravo umetničko delo po vašoj meri.

Nakon što ste izabrali svoju sliku, jednostavnim klikom platite karticom i vaša slika će biti dostavljena na kućnu adresu u rekordnom roku. Ukoliko želite da sliku pošaljete kao poklon, možete navesti adresu osobe kojoj želite da poklonite i mi ćemo se pobrinuti da vaš poklon bude isporučen na pravu adresu u vreme koje vama odgovara.

Možda se pitate da li je ovo zaista tako lako. Sve što vam treba je nekoliko minuta vremena i pristup internetu. Bez obzira na to da li ste iskusni kupac ili tek počinjete da se bavite kupovinom umetničkih dela, naša galerija će vam olakšati proces kupovine uz naš jednostavan i siguran način plaćanja.

U našoj galeriji vas dočekuju prelepa umetnička dela, ali i ugodan i jednostavan način plaćanja. Uživajte u kupovini umetničkih dela onako kako treba da bude – lako i jednostavno.

Da rezimiramo lak i siguran način plaćanja platnim karticama:

• Galerija Španac je ponosno uvela plaćanje platnim karticama što omogućava jednostavnu i sigurnu kupovinu umetničkih dela bez obzira gde se nalazite.
• Galerija ima veliki izbor umetničkih dela poznatih domaćih i međunarodnih umetnika.
• Kupovina postaje laka i jednostavna zahvaljujući našem sigurnom načinu plaćanja platnom karticom, 24 sata dnevno i 7 dana u nedelji.
• Mi ćemo se pobrinuti da vaše umetničko delo bude isporučeno na odgovarajuću adresu, ako se radi o poklonu.
• Uz samo nekoliko minuta i pristup internetu, možete doživeti laku kupovinu velikog izbora umetničkih dela iz naše galerije.

Vidimo se u Galeriji Španac u radnji ili na webu!

10% POPUSTA

na prvu kupovinu
uz promo kod “SPANAC