Jezik:

Umetničke slike dolaze do vas

Želimo da vas obavestimo o nečemu posebnom – sada imate priliku da dovedete Španac galeriju direktno u svoj dom.

DOVEDITE GALERIJU ŠPANAC u vaš dom

Dragi ljubitelji umetnosti,

Želimo da vas obavestimo o nečemu posebnom – sada imate priliku da dovedete Španac galeriju direktno u svoj dom! 

S našom novom uslugom “Umetničke slike dolaze do vas,” omogućavamo vam da uživate u umetničkom iskustvu kao nikada pre. Naš tim će vam doneti izbor predivnih slika, tako da možete videti kako se svaka umetnička kreacija uklapa u vaš prostor. 

Nije li to neverovatno? Naši stručnjaci će biti tu da vam pruže svoje savete i sugestije kako biste pronašli savršeno umetničko delo koje će obogatiti vaš ambijent. 

Kako funkcioniše naša nova usluga…

Evo kako funkcioniše:

Kontaktirajte nas i rezervišite svoj termin za “Umetničke slike dolaze do vas.”

Naš tim će vam doneti nekoliko umetničkih dela iz naše galerije.

Razgovarajte s našim stručnjacima i zajedno pronađite umetnost koja najbolje odgovara vašem domu ili poslovnom prostoru.

Ovo je prilika da pronađete umetničko delo koje će vas inspirisati i dopuniti vaš prostor na jedinstven način. Ne čekajte, rezervišite svoj termin već danas i dopustite nam da donesemo umetnost direktno u vaš dom! 

Podelite svoje iskustvo sa zajednicom umetnosti tako što ćete se fotografisati sa odabranim umetničkim delom u vašem domu i označiti nas. Vaša priča inspiriše nas!

iznajmljivanje slika

Vaša umetnost, vaš ambijent, vaša priča

Umetnost ima moć da transformiše prostor, da ga oživi, da ga učini posebnim i autentičnim. Galerija Španac donosi vam priliku da ovu moć umetnosti dovedete direktno u svoj dom ili poslovni prostor. “Umetničke slike dolaze do vas” nije samo usluga, već prava avantura u kojoj vi postajete kreator svog sopstvenog umetničkog sveta.

Kroz pažljiv odabir umetničkih dela i stručne savete našeg tima, možete stvoriti prostor koji ne samo da će vas inspirisati svakodnevno, već će i pričati priču o vama, vašim interesovanjima i vašem stilu. Umetnost koju izaberete postaje deo vas, deo vašeg identiteta, i svaki put kada je pogledate, osećaćete toplinu i zadovoljstvo koje dolazi iz dubine.

Nemojte dozvoliti da vaša okolina bude obična i bezlična. Dovedite umetnost u svoj ambijent i pustite je da igra glavnu ulogu u vašem svakodnevnom životu. Neka vaš dom bude mesto gde se susreću estetika i emocionalna dubina, gde se rađaju nove ideje i gde svaki trenutak postaje poseban.

Sada je vreme da se prepustite magiji umetnosti i dopustite Galeriji Španac da vas vodi na ovom nezaboravnom putovanju. Rezervišite svoj termin za “Umetničke slike dolaze do vas” i zajedno ćemo stvoriti umetničku priču koja će vas inspirisati i obogatiti vaš životni prostor.

Neka vaša umetnost bude ogledalo vaše duše, a vaš ambijent neka bude platno na kojem se iscrtava vaša jedinstvena priča. 

Dobrodošli u svet “Umetničke slike dolaze do vas” – svet koji čeka da ga otkrijete i oslikate svojim bojama.

Vaša priča počinje ovde, sa Galerijom Španac.

10% POPUSTA

na prvu kupovinu
uz promo kod “SPANAC