Jezik:

Dragan Paunović

Stara kuća

Autor:

Dimenzije slike 12 x 18

14.800,00 RSD

Kupite ovaj proizvod i zaradite 14 bodova!

Galerija Španac nije u PDV sistemu.

Samo za online porudžbine

Uz svaku kupovinu dolazi i popust!

Ostvarite 10% popusta na prvu kupovinu uz promo kod "SPANAC" dok zarađujete i poene koje možete iskoristiti za umanjenje računa. Zaradite prosečno 10% od iznosa korpe, nazad na svoj račun nakon svake kupovine. Čak i kada koristite svoje poene, vrednost vaše kupovine se pripisuje vašem nalogu. Uživajte u kupovini umetničkih dela najpoznatijih domaćih slikara.

Opis

Slika Dragana Paunovića – Stara kuća, budi poseban osećaj kod ljudi koji vole crtež i grafiku. Pejsaži su često oslikani na njegovim umetničkim slikama ali sjajno se pokazao i kao crtaž. Njegove grafike i crteži kao i stripovi su posebno ispraćeni kod ljubitelja umetnosti i umetničkih slika.

Ovo umetničko delo, naslikano olovkom na papiru. Dimenzije su 12 x 18 cm (bez rama) i  30 x 36 cm ( ra ramom). Cena slike Dragana Paunovića – Stara kuća je sa ramom. Ram slike Dragana Paunovića – Stara kuća je prilagođen slici. Ram je  tanka crna lajsna sa sivom bordurom i staklom, a paspartu je bele boje. Ram je odabran sa stilom i u skladu sa bojama na slici. Ovaj umetnik modernog opusa već godinama pokazuje izuzetan talenat a posebno je prepoznatljiv sa svojim pejsažima koje radi u dahu i sa velikom strašću.

Tehnikom slikanja olovkom na papiru slika Dragana Paunovića – Stara kuća nas vodi na putovanje u jedan drugačiji, idiličan svet. Na njegovim slikama grafike je često pejsaž sa šumskim motivima, ravnicama, starim kućama i livadama. Posebnu pažnju privlače njegovi topli tonovi i živopisni kolorit koji je stvaraju slici posebnu toplinu.

Njegove slike su tople i jedinstvene po toj prozračnosti i duhu koji on prenosi na sliku. Svaka njegova slika je igra boja i zrakova sunca gde sunčevi zraci dominatno skreću pažnju na slici. Svaka njegova slika opisuje do perfekcije godišnje doba koje preovladava na slici.

Slika Dragana Paunovića – Stara kuća dolazi sa sertifikatom o autentičnosti i originalnosti. To ga čini idealnim izborom za ljubitelje pejsaža i moderne umetnosti koji traže originalna umetnička dela. Zato se spremite da budete opčinjeni ovim prelepim umetničkim delom. Dajte dašak sofisticiranosti svom prostoru uz sliku Dragana Paunovića – Stara kuća

Ukoliko imate problema sa registracijom ili Vam je potrebna hitna dostava, molimo Vas da nas kontaktirate telefonom kako bi poručili željeni proizvod!
Za porudžbinu proizvoda telefonskim putem neophodno je da zapamtite šifru ili naziv artikla koji želite kupiti!

Telefon: +381 11 311 0316,  +381 64 113 65 93 – Đorđe

 

 

 

 

Hvala na poverenju!

Gledali ste

Niste pregledali nijedan proizvod.

Pošaljite upit
za ovaj
proizvod

Dragan Paunović  - Stara kuća  12x18 (2).png_product

10% POPUSTA

na prvu kupovinu
uz promo kod “SPANAC