Jezik:

Violeta Cvetkovska

Slika Violete Cvetkovske – Džoker

Autor:

Dimenzije slike 40 x 40

89.300,00 RSD

Kupite ovaj proizvod i zaradite 89 bodova!

Galerija Španac nije u PDV sistemu.

Samo za online porudžbine

Uz svaku kupovinu dolazi i popust!

Ostvarite 10% popusta na prvu kupovinu uz promo kod "SPANAC" dok zarađujete i poene koje možete iskoristiti za umanjenje računa. Zaradite prosečno 10% od iznosa korpe, nazad na svoj račun nakon svake kupovine. Čak i kada koristite svoje poene, vrednost vaše kupovine se pripisuje vašem nalogu. Uživajte u kupovini umetničkih dela najpoznatijih domaćih slikara.

Opis

Slika Violete Cvetkovske – Džoker, je tipičan primer njenog slikarstva, kao moderan futuristički stil u slikama koji ovaj umetnik sugeriše. Cvetkovska slike radi suptilno sa puno svetlosti i jasnih boja i kolorita. Slika Violete Cvetkovske – Džoker je naslikano uljem na platnu. Dimenzije slike bez rama su 40 x 40
Slika je bez rama a uslužno se može uramiti kod nas što garantuje i galerijski popust kod uramljivanja.

Tehnikom ulja na platnu, slika Violete Cvetkovske – Džoker nas vodi u jedan drugačiji svet slikarstva. U skladnim, bojama naglašava jedan zaboravljeni pravac gde je sve idealizovano i i kroz svoju maštu nam pokazuje kao put kao novom, ka modernom stvaralaštvu gde je sve izraženo u jednoj slici.
Violetina umetnost jeste romantičarska, ali ona nikako ne potpada pod odrednicu romantički idealizovan stil.
Violeta Cvetkovska je autentičan slikar intimist koji beži iz realnog u futuristički slikarski pravac kako bi svoju slikarsku duhovnost izrazila na pravi način.

Vanredni je profesor na Fakultetu za kulturu i medije u Beogradu.
Član je ULUPUDS-a od 2012. god. 1997 do 2021. je imala 90 samostalnih izložbi u brojnim gradovima u Srbiji, i regionu, kao i u Nemackoj i Americi (Washington, Philadelphia, New York).
Od 1995 u okviru brojnih grupnih izložbi izlagala je u galerijama širom sveta.
Učestvovala je u likovnim kolonijama u Srbiji i inostranstvu.
Dobitnik je više nagrada iz oblasti ikonopisa, portreta i mozaika.

Pored likovnog stvaralaštva i pedagoskog rada bavi se istraživanjem vizuelne kulture i prevođenjem, sa engleskog jezika, knjiga iz oblasti ikonopisa.
Držala je predavanja na temu simbolizma u vizuelnoj umetnosti na fakultetima u brojnim državama. Objavila je preko 100 naučnih radova u domaćim i stranim časopisima na temu simbolizma i vizuelne komunikacije. Kao jedan od 38 predavaca iz celog sveta održala je predavanje u Vatikanu, 2010-e godine na temu predstave Bogorodice u zatvorenom vrtu hortus conclusus. Slika Violete Cvetkovske – Džoker dolazi sa sertifikatom o autentičnosti i originalnosti. Dajte dašak sofisticiranosti svom prostoru uz sliku Violete Cvetkovske – Džoker

Ukoliko imate problema sa registracijom ili Vam je potrebna hitna dostava, molimo Vas da nas kontaktirate telefonom kako bi poručili željeni proizvod!
Za porudžbinu proizvoda telefonskim putem neophodno je da zapamtite šifru ili naziv artikla koji želite kupiti!

Telefon: +381 11 311 0316,  +381 64 113 65 93 – Đorđe

 

 

 

 

Hvala na poverenju!

Gledali ste

Niste pregledali nijedan proizvod.

Pošaljite upit
za ovaj
proizvod

15% POPUSTA

na prvu kupovinu
uz promo kod “SPANAC