Jezik:

MIlan Kolbas

Slika Milana Kolbasa – Stari avion

Autor:

Dimenzije slike 70 x 100

223.200,00 RSD

Kupite ovaj proizvod i zaradite 223 bodova!

Galerija Španac nije u PDV sistemu.

Samo za online porudžbine

Uz svaku kupovinu dolazi i popust!

Ostvarite 10% popusta na prvu kupovinu uz promo kod "SPANAC" dok zarađujete i poene koje možete iskoristiti za umanjenje računa. Zaradite prosečno 10% od iznosa korpe, nazad na svoj račun nakon svake kupovine. Čak i kada koristite svoje poene, vrednost vaše kupovine se pripisuje vašem nalogu. Uživajte u kupovini umetničkih dela najpoznatijih domaćih slikara.

Opis

Slika Milana Kolbasa – Stari avion, budi poseban osećaj jer vas vraća u detinjstvo a slikarski je urađena do perfekcije. Ovo umetničko delo, naslikano uljem na platnu. Dimenzije su 70 x 100 cm (bez rama) i  95 x 125 cm ( ra ramom). Cena slike Milana Kolbasa – Stari avion je sa ramom.

Ram slike Milana Kolbasa – Stari avion je prilagođen slici. Ovaj umetnik modernog opusa već godinama pokazuje izuzetan talenat. Svoje motive bira sa razlogom da mladim ljudima olakša kad su u pitanju moderne, svetle i lepo uklopive slike. Ram je drveni sivi meliran, a paspartu je drveni plavi sa perlama. Ram je odabran sa stilom i u skladu sa bojama na slici.

Tehnikom ulja na platnu Milan Kolbas nas vodi na putovanje u jedan drugačiji, idiličan svet. Kolbas često slika modernim i ponekad nadrealnim stilom gde slikar dominantno izdvaja poseban detalj u vidu lika devojke ili dečaka. Ovo remek delo Milana Kolbasa vas ne može ostaviti ravnodušno. Njegovi motivi na slikama uglavnom figuracija i pejsaž su posebno ispraćeni kod ljubitelja umetnosti  i umetničkih slika.

Boje koje je izabrao autor Milan Kolbas savršeno se uklapaju u svačiji dom i enterijer prostora. Mnoštvo pastelnih boja i oblik slike može biti presudan u odabiru baš ove slike. Idealna je za velike prostore gde slika može da dođe do izražaja. Ne propustite priliku da posedujete ovo remek delo i divite se njegovim detaljima i lepoti godinama koje dolaze!

Slika Milana Kolbasa – Stari avion dolazi sa sertifikatom o autentičnosti i originalnosti. To ga čini idealnim izborom za ljubitelje pejsaža i moderne umetnosti koji traže originalna umetnička dela. Zato se spremite da budete opčinjeni ovim prelepim umetničkim delom. Dajte dašak sofisticiranosti svom prostoru uz sliku Milana Kolbasa – Stari avion

 

Ukoliko imate problema sa registracijom ili Vam je potrebna hitna dostava, molimo Vas da nas kontaktirate telefonom kako bi poručili željeni proizvod!
Za porudžbinu proizvoda telefonskim putem neophodno je da zapamtite šifru ili naziv artikla koji želite kupiti!

Telefon: +381 11 311 0316,  +381 64 113 65 93 – Đorđe

 

 

 

 

Hvala na poverenju!

Gledali ste

Niste pregledali nijedan proizvod.

Pošaljite upit
za ovaj
proizvod

10% POPUSTA

na prvu kupovinu
uz promo kod “SPANAC