Jezik:

Marija Kondić

Slika Marije Kondić – Dama

Autor:

Dimenzije slike 45 x 35

37.200,00 RSD

Kupite ovaj proizvod i zaradite 37 bodova!

Galerija Španac nije u PDV sistemu.

Samo za online porudžbine

Uz svaku kupovinu dolazi i popust!

Ostvarite 10% popusta na prvu kupovinu uz promo kod "SPANAC" dok zarađujete i poene koje možete iskoristiti za umanjenje računa. Zaradite prosečno 10% od iznosa korpe, nazad na svoj račun nakon svake kupovine. Čak i kada koristite svoje poene, vrednost vaše kupovine se pripisuje vašem nalogu. Uživajte u kupovini umetničkih dela najpoznatijih domaćih slikara.

Opis

Slika Marije Kondić – Dama, je klasičan primer njenog slikarstva, po kome je ova umetnica daleko poznata. Ovo umetničko delo je naslikano uljem na platnu. Dimenzije su 45 x 35 cm (bez rama) i 57 x 47 cm (sa ramom). Cena slike Marije Kondić – Dama je sa ramom. Ram je drveni beli, a paspartu je tanak srebrni slip. Ram je odabran sa stilom i u skladu sa bojama na slici.

Tehnikom ulja na platnu, slika Marije Kondić – Dama je jedna od slika gde oslikava portrete i pejsaž precizno do najsitnijih detalja na slici. Marijina slikarska slikarska percepcija natopljena je fluidom poetske osećajnosti i mira. Ovaj slikar durbinski oštrog opažanja svaku sliku dovodi do perfecije svojim slikanjem bojama koje daju slici posebnu toplinu. Njene slike su prepoznatljive po slikanju pejsaža, portreta, kao i istorijskih motiva.

Po obrazovanju je diplomirani inženjer saobraćaja. Slikanjem se bavi od 2016.god.Velika ljubav i želja za učenjem je dovela do odluke da se krajem 2019.god posveti isključivo slikanju. Za sada iza sebe ima preko stotinu radova koji se nalaze u vlasništvu kolekcionara širom Srbije i Evrope a njena tri rada su deo stalne izložbene postavke Doma kulture u Rabrovu.Inspiraciju pronalazi pretežno u bajkovitim predelima, slikama starih majstora i kroz motive i želje naručioca njenih slika. Živi i radi u Beogradu.

Na slikama prikazuje svoja zapažanja sa putovanja, gde kroz tople boje dočarava atmosferu tadašnjeg trenutka. Njene slike odišu vedrinom, moćnim koloritom, preciznim oslikavanjem i tačnošću poteza. To slikanje ju je svrstalo među najtalentovanije mlade slikare. Izlagala je mnogo puta u zemlji i inostranstvu a njene slike kupuju kolekcionari širom sveta. Slika Marije Kondić – Dama dolazi sa sertifikatom o autentičnosti i originalnosti. Dajte dašak sofisticiranosti svom prostoru uz sliku Marije Kondić – Dama

Ukoliko imate problema sa registracijom ili Vam je potrebna hitna dostava, molimo Vas da nas kontaktirate telefonom kako bi poručili željeni proizvod!
Za porudžbinu proizvoda telefonskim putem neophodno je da zapamtite šifru ili naziv artikla koji želite kupiti!

Telefon: +381 11 311 0316,  +381 64 113 65 93 – Đorđe

 

 

 

 

Hvala na poverenju!

Gledali ste

Niste pregledali nijedan proizvod.

Pošaljite upit
za ovaj
proizvod

10% POPUSTA

na prvu kupovinu
uz promo kod “SPANAC