Jezik:

Elena Drobenkova

Slika Elene Drobenkove – Crkva Svetog Đorđa

Autor:

Dimenzije slike 50 x 40

43.400,00 RSD

Kupite ovaj proizvod i zaradite 43 bodova!

Galerija Španac nije u PDV sistemu.

Samo za online porudžbine

Uz svaku kupovinu dolazi i popust!

Ostvarite 10% popusta na prvu kupovinu uz promo kod "SPANAC" dok zarađujete i poene koje možete iskoristiti za umanjenje računa. Zaradite prosečno 10% od iznosa korpe, nazad na svoj račun nakon svake kupovine. Čak i kada koristite svoje poene, vrednost vaše kupovine se pripisuje vašem nalogu. Uživajte u kupovini umetničkih dela najpoznatijih domaćih slikara.

Opis

Slika Elene Drobenkove – Crkva Svetog Đorđa, budi poseban osećaj kod ljudi koje vole religiozne motive i motive crkava a slikarski je urađena do perfekcije. Ovo umetničko delo, naslikano uljem na platnu. Dimenzije su 50 x 40 cm (bez rama) i  60 x 50 cm ( ra ramom). Cena slike Elene Drobenkove – Crkva Svetog Đorđa je sa ramom.

Ram slike Elene Drobenkove – Crkva Svetog Đorđa je prilagođen slici. Ovaj mladi umetnik ruskog porekla već godinama pokazuje izuzetan talenat. Svoje motive bira sa razlogom da mladim ljudima olakša kad su u pitanju moderne, svetle i lepo uklopive slike. Ram je drveni svetlo braon, a paspartu je srebrni slip. Ram je odabran sa stilom i u skladu sa bojama na slici.

Tehnikom ulja na platnu Elena Drbenkova nas vodi na putovanje u jedan drugačiji, idiličan svet. Drobenkova često slika impresionističkim i ponekad realističkim stilom. Motivi su joj pejsaži a često radi i sa tehnikom pastel. Ovo sjajno delo Elene Drobenkove vas ne može ostaviti ravnodušno. Boje koje je izabrala savršeno se uklapaju u svačiji dom i enterijer prostora.Mnoštvo pastelnih boja i oblik slike može biti presudan u odabiru baš ove slike.

Elena Drobenkova, rođena je u Moskvi 1989.godine. Diplomirala je na Moskovskom državnom univerzitetu Šolohov, odsek za slikarstvo. . Učesnik je regionalnih i međunarodnih izložbi (uključujući i dvorane nove Tretjakovske Galerije). Radovi su nagrađeni diplomama od 1, 2 i 3 stepena i nalaze se u mnogim privatnim kolekcijama. Član Nacionalne unije Pastelista Rusije, Udruženja Plein-air umjetnika Rusije, Evroazijske umjetničke Unije.

Slika Elene Drobenkove – Crkva Svetog Đorđa dolazi sa sertifikatom o autentičnosti i originalnosti. To ga čini idealnim izborom za ljubitelje pejsaža koji traže originalna umetnička dela. Zato se spremite da budete opčinjeni ovim prelepim umetničkim delom. Dajte dašak sofisticiranosti svom prostoru uz sliku Elene Drobenkove – Crkva Svetog Đorđa

Ukoliko imate problema sa registracijom ili Vam je potrebna hitna dostava, molimo Vas da nas kontaktirate telefonom kako bi poručili željeni proizvod!
Za porudžbinu proizvoda telefonskim putem neophodno je da zapamtite šifru ili naziv artikla koji želite kupiti!

Telefon: +381 11 311 0316,  +381 64 113 65 93 – Đorđe

 

 

 

 

Hvala na poverenju!

Gledali ste

Niste pregledali nijedan proizvod.

Pošaljite upit
za ovaj
proizvod

15% POPUSTA

na prvu kupovinu
uz promo kod “SPANAC