Jezik:

Dejan Đurović

Slika Dejana Đurovića – Devojka

Autor:

Dimenzije slike 70 x 50

49.600,00 RSD

Kupite ovaj proizvod i zaradite 49 bodova!

Galerija Španac nije u PDV sistemu.

Samo za online porudžbine

Uz svaku kupovinu dolazi i popust!

Ostvarite 10% popusta na prvu kupovinu uz promo kod "SPANAC" dok zarađujete i poene koje možete iskoristiti za umanjenje računa. Zaradite prosečno 10% od iznosa korpe, nazad na svoj račun nakon svake kupovine. Čak i kada koristite svoje poene, vrednost vaše kupovine se pripisuje vašem nalogu. Uživajte u kupovini umetničkih dela najpoznatijih domaćih slikara.

Opis

Slika Dejana Đurovića – Devojka, je klasičan primer njegovog slikarstva, po kome je ovaj umetnik daleko poznat. Ovo umetničko delo je naslikano uljem na platnu. Dimenzije su 70 x 50 cm (bez rama) i 86 x 66 cm (sa ramom). Cena slike Dejana Đurovića – Devojka je sa ramom. Ram je lux široki beli sa tankim srebrnim slipom. Ram je odabran sa stilom i u skladu sa bojama na slici.

Tehnikom ulja na platnu, slika Dejana Đurovića – Devojka je jedna od slika gde oslikava portrete i pejsaž precizno do najsitnijih detalja na slici. Dejanov slikarski opus i slikarska percepcija su impresionistički i realno odišu sa puno poetske osećajnosti i mira. Ovaj slikar oštrog opažanja svaku sliku dovodi do perfecije svojim slikanjem bojama koje daju slici posebnu toplinu. Njegove slike su prepoznatljive po slikanju pejsaža, portreta, kao i istorijskih motiva.

Rođen je 1965. godine u Beogradu.
Diplomirao je 1991. godine i magistrirao 1995. godine na odseku za slikarstvo Fakulteta likovnih umetnosti u Beogradu.
Član je Udruženja likovnih umetnika Srbije od 1992. godine sa statusom samostalnog umetnika.
Živi i radi u Beogradu. Za sada iza sebe ima preko stotinu radova koji se nalaze u vlasništvu kolekcionara širom Srbije i Evrope.

Na slikama prikazuje svoja zapažanja sa putovanja, gde kroz tople boje dočarava atmosferu tadašnjeg trenutka. Njegove slike odišu vedrinom, moćnim koloritom, preciznim oslikavanjem i tačnošću poteza. To slikanje ga je svrstalo među najtalentovanije slikare današnjice. Izlagao je mnogo puta u zemlji i inostranstvu a njegove slike kupuju kolekcionari širom sveta. Slika Dejana Đurovića – Devojka dolazi sa sertifikatom o autentičnosti i originalnosti. Dajte dašak sofisticiranosti svom prostoru uz sliku Dejana Đurovića – Devojka

Ukoliko imate problema sa registracijom ili Vam je potrebna hitna dostava, molimo Vas da nas kontaktirate telefonom kako bi poručili željeni proizvod!
Za porudžbinu proizvoda telefonskim putem neophodno je da zapamtite šifru ili naziv artikla koji želite kupiti!

Telefon: +381 11 311 0316,  +381 64 113 65 93 – Đorđe

 

 

 

 

Hvala na poverenju!

Gledali ste

Niste pregledali nijedan proizvod.

Pošaljite upit
za ovaj
proizvod

15% POPUSTA

na prvu kupovinu
uz promo kod “SPANAC