Jezik:

Dragan Đaković

Salaš

Autor:

Dimenzije slike 18 x 25

39.600,00 RSD

Kupite ovaj proizvod i zaradite 39 bodova!

Galerija Španac nije u PDV sistemu.

Samo za online porudžbine

Uz svaku kupovinu dolazi i popust!

Ostvarite 10% popusta na prvu kupovinu uz promo kod "SPANAC" dok zarađujete i poene koje možete iskoristiti za umanjenje računa. Zaradite prosečno 10% od iznosa korpe, nazad na svoj račun nakon svake kupovine. Čak i kada koristite svoje poene, vrednost vaše kupovine se pripisuje vašem nalogu. Uživajte u kupovini umetničkih dela najpoznatijih domaćih slikara.

Opis

Slika Dragana Đakovića – Salaš je slika iz njegovog opusa i kolekcije. Pejsaži kao motivi su često oslikani u umetničkim slikama ali ovo remek delo Dragana Đakovića vas ne može ostaviti ravnodušno. Njegovi portreti i motivi pejsaža su posebno ispraćeni kod ljubitelja umetnosti  i umetničkih slika.

Ovo umetničko delo, naslikano uljem na platnu. Dimenzije su 18 x 25 cm (bez rama) i  40 x 47 cm ( ra ramom). Cena slike Dragana Đakovića – Salaš je sa ramom. Ram slike Dragana Đakovića – Salaš je prilagođen slici. Ram je lux tamno crno-zlatne boje sa zlatnom bordurom, a paspartu je drveni bež boje malo meliran sa sivpm bordurom. Ram je odabran sa stilom i u skladu sa bojama na slici. Ovaj umetnik klasičnog poetskog realizma već godinama pokazuje izuzetan talenat a posebno je prepoznatljiv sa svojim pejsažima koje radi u dahu i sa velikom strašću.

Tehnikom ulja na platnu slika Dragana Đakovića – Salaš nas vodi na putovanje u jedan drugačiji, idiličan svet. Slikarevo oko se često okreće ka svetlu koje ga okružuje i otkriva predmete i predele u njihovoj punoj lepoti. Slika u maniru starih ruskih slikara a motive bira sam. Najčešće su to rečni, seoski motivi kao i zimski pejsaži

Osnovnu i srednju školu završio u Bogatiću a diplomirao 1997. godine na Višoj školi likovnih i primenjenih umetnosti u Beogradu, smer nastavnik likovne umetnosti.
Radi kao likovni pedagog u školi u Bogatiću.
Član je ULU ESNAF od osnivanja

Slika Dragana Đakovića – Salaš dolazi sa sertifikatom o autentičnosti i originalnosti. To ga čini idealnim izborom za ljubitelje pejsaža i moderne umetnosti koji traže originalna umetnička dela. Zato se spremite da budete opčinjeni ovim prelepim umetničkim delom. Dajte dašak sofisticiranosti svom prostoru uz sliku Dragana Đakovića – Salaš

Ukoliko imate problema sa registracijom ili Vam je potrebna hitna dostava, molimo Vas da nas kontaktirate telefonom kako bi poručili željeni proizvod!
Za porudžbinu proizvoda telefonskim putem neophodno je da zapamtite šifru ili naziv artikla koji želite kupiti!

Telefon: +381 11 311 0316,  +381 64 113 65 93 – Đorđe

 

 

 

 

Hvala na poverenju!

Gledali ste

Niste pregledali nijedan proizvod.

Pošaljite upit
za ovaj
proizvod

Dragan Đaković  - Salaš  18x25 (2).png_product

15% POPUSTA

na prvu kupovinu
uz promo kod “SPANAC