Jezik:

Željko Laušević

Priprema za kupanje

Autor:

Dimenzije slike 40 x 26

136.400,00 RSD

Kupite ovaj proizvod i zaradite 136 bodova!

Galerija Španac nije u PDV sistemu.

Samo za online porudžbine

Uz svaku kupovinu dolazi i popust!

Ostvarite 10% popusta na prvu kupovinu uz promo kod "SPANAC" dok zarađujete i poene koje možete iskoristiti za umanjenje računa. Zaradite prosečno 10% od iznosa korpe, nazad na svoj račun nakon svake kupovine. Čak i kada koristite svoje poene, vrednost vaše kupovine se pripisuje vašem nalogu. Uživajte u kupovini umetničkih dela najpoznatijih domaćih slikara.

Opis

Slika Željka Lauševića – Priprema za kupanje, je ženski akt koji radi u hiperealnom maniru. Portreti i aktovi kao motivi su često oslikani u umetničkim slikama ali ovo remek delo Željka Lauševića – vas ne može ostaviti ravnodušno. Njegove mrtve prirode koje radi do perfekcije su posebno ispraćeni kod ljubitelja umetnosti  i umetničkih slika.

Ovo umetničko delo, naslikano uljem na platnu. Dimenzije su 40 x 26 cm (bez rama) i  60 x 46 cm ( ra ramom). Cena slike Željka Lauševića – Priprema za kupanje je sa ramom. Ram slike Željka Lauševića – Priprema za kupanje je prilagođen slici. Ram je lux staro zlato blago kitnjast sa zlatnim paspartuom i sa zlatnom bordurom. Ram je odabran sa stilom i u skladu sa bojama na slici. Ovaj umetnik modernog opusa već godinama pokazuje izuzetan talenat a posebno je prepoznatljiv sa mrtvim prirodama koje radi u svom ateljeu koje sam postavi i radi uživo bez predloška sa velikom strašću.

Maturirao u mitrovačkoj gimnaziji. Svoja prva slikarska iskustva stiče u ateljeu Gorana Mitrovića , još kao devetogodišnjak.
Dodatno znanje i iskustvo stiče u „Majstorskoj radionici lepih umetnosti“ pod stručnim nadzorom mr. Dragana Martinovića.
Dalje usavršavanje talenta nastavlja među kolegama i prijateljima u okviru udruženja likovnih umetnika „Esnaf“, udruženja čiji je član još od njegovog osnivanja 1997. godine.
Po oceni kritičara svrstan u red najboljih slikara precizne figuracije u Srbiji.
Izlagao na svim izložbama „ESNAF“-a, u zemlji i inostranstvu, gde su njegove slike izazvale veliko interesovanje.

Slika Željka Lauševića – Priprema za kupanje dolazi sa sertifikatom o autentičnosti i originalnosti. To ga čini idealnim izborom za ljubitelje pejsaža i moderne umetnosti koji traže originalna umetnička dela. Zato se spremite da budete opčinjeni ovim prelepim umetničkim delom. Dajte dašak sofisticiranosti svom prostoru uz sliku Željka Lauševića – Priprema za kupanje

Ukoliko imate problema sa registracijom ili Vam je potrebna hitna dostava, molimo Vas da nas kontaktirate telefonom kako bi poručili željeni proizvod!
Za porudžbinu proizvoda telefonskim putem neophodno je da zapamtite šifru ili naziv artikla koji želite kupiti!

Telefon: +381 11 311 0316,  +381 64 113 65 93 – Đorđe

 

 

 

 

Hvala na poverenju!

Gledali ste

Niste pregledali nijedan proizvod.

Pošaljite upit
za ovaj
proizvod

Željko Laušević  - Priprema za kupanje  40x26 (2).png_product

15% POPUSTA

na prvu kupovinu
uz promo kod “SPANAC