Jezik:

Mihail Kulačić

Perlez u proleće

Autor:

Dimenzije slike 35 x 50

86.800,00 RSD

Kupite ovaj proizvod i zaradite 86 bodova!

Galerija Španac nije u PDV sistemu.

Samo za online porudžbine

Uz svaku kupovinu dolazi i popust!

Ostvarite 10% popusta na prvu kupovinu uz promo kod "SPANAC" dok zarađujete i poene koje možete iskoristiti za umanjenje računa. Zaradite prosečno 10% od iznosa korpe, nazad na svoj račun nakon svake kupovine. Čak i kada koristite svoje poene, vrednost vaše kupovine se pripisuje vašem nalogu. Uživajte u kupovini umetničkih dela najpoznatijih domaćih slikara.

Opis

Slika Mihaila Kulačića – Perlez u proleće, je klasičan primer poetskog realizma i impresionizma, po kome je ovaj umetnik daleko poznat. Ovo umetničko delo je naslikano pastelom na papiru . Dimenzije su 35 x 50 cm (bez rama) i 55 x 70 cm (sa ramom). Cena slike Mihaila Kulačića – Perlez u proleće je sa ramom. Ram je braon boje sa staklom, a paspartu je tamno sive boje. Ram je odabran sa stilom i u skladu sa bojama na slici.

Tehnikom pastel, slika Mihaila Kulačića – Perlez u proleće je jedna od slika gde oslikava prelepe pejsaže i delove dana. Kulačićeva slikarska percepcija natopljena je fluidom poetske osećajnosti. Ovaj slikar oštrog opažanja svaku sliku dovodi do perfecije svojim širokim potezom i impresionističkim slikanjem. Njegove slike su prepoznatljive jer se vidi potez stare ruske škole slikanja kao i potez kičicom koji ovaj profesor slikanja radi do savršenstva.

Diplomirao je na slikarskom odseku na Fakultetu likovnih umetnosti u Beogradu 1995. godine u klasi profesora Živojina Turinskog.
Pored slikarstva, aktivno se bavi i ilustrovanjem knjiga i časopisa, pretežno edukativnog karaktera. Likovni je urednik i ilustrator u časopisu za geopoetiku, istraživanje tradicije i kulturu.
Docent je Akademije klasičnog slikarstva na Univerzitetu Educons (Sremska Kamenica), gde predaje crtanje. Njegove slike možete videti samo u galeriji Španac gde je najveći broj njegovvih slika izložen.

Na slikama prikazuje svoja zapažanja iz rodnog Perleza i voljenog Perasta, gde kroz tople boje dočarava atmosferu tadašnjeg trenutka. Pored ulja na platnu poznat je po svojim pastelima i akvarelima. Njegove slike odišu vedrinom, moćnim koloritom, impresionističkim oslikavanjem i tačnošću poteza. Izlagao je mnogo puta u zemlji i inostranstvu a njegove slike kupuju kolekcionari širom sveta. Slika Mihaila Kulačića – Perlez u proleće dolazi sa sertifikatom o autentičnosti i originalnosti. Dajte dašak sofisticiranosti svom prostoru uz sliku Mihaila Kulačića – Perlez u proleće

Ukoliko imate problema sa registracijom ili Vam je potrebna hitna dostava, molimo Vas da nas kontaktirate telefonom kako bi poručili željeni proizvod!
Za porudžbinu proizvoda telefonskim putem neophodno je da zapamtite šifru ili naziv artikla koji želite kupiti!

Telefon: +381 11 311 0316,  +381 64 113 65 93 – Đorđe

 

 

 

 

Hvala na poverenju!

Gledali ste

Niste pregledali nijedan proizvod.

Pošaljite upit
za ovaj
proizvod

Perlez in the spring

15% POPUSTA

na prvu kupovinu
uz promo kod “SPANAC