Jezik:

Mihail Kulačić

Kuće u mom selu

Autor:

Dimenzije slike 25 x 35

49.600,00 RSD

Kupite ovaj proizvod i zaradite 49 bodova!

Galerija Španac nije u PDV sistemu.

Samo za online porudžbine

Uz svaku kupovinu dolazi i popust!

Ostvarite 10% popusta na prvu kupovinu uz promo kod "SPANAC" dok zarađujete i poene koje možete iskoristiti za umanjenje računa. Zaradite prosečno 10% od iznosa korpe, nazad na svoj račun nakon svake kupovine. Čak i kada koristite svoje poene, vrednost vaše kupovine se pripisuje vašem nalogu. Uživajte u kupovini umetničkih dela najpoznatijih domaćih slikara.

Opis

Slika Mihaila Kulačića – Kuće u mom selu, je naslikano najtežom tehnikom za slikanje gde nemate pravo na grešku, a po kome je ovaj umetnik daleko poznat. Ovo umetničko delo je naslikano akvarelom na papiru. Dimenzije su 25 x 35 cm (bez rama) i 43 x 53 cm (sa ramom). Cena slike Mihaila Kulačića – Kuće u mom selu je sa ramom. Ram je drveni svetlo bež-bele boje sa staklom, a paspartu je bež boje. Ram je odabran sa stilom i u skladu sa bojama na slici.

Tehnikom akvarela, slika Mihaila Kulačića – Kuće u mom selu je jedna od slika gde oslikava prelepe pejsaže i delove dana. Kulačićeva slikarska percepcija natopljena je fluidom poetske osećajnosti. Ovaj slikar oštrog opažanja svaku sliku dovodi do perfecije svojim širokim potezom i impresionističkim slikanjem. Njegove slike su prepoznatljive jer se vidi potez stare ruske škole slikanja kao i potez kičicom koji ovaj profesor slikanja radi do savršenstva.

Diplomirao je na slikarskom odseku na Fakultetu likovnih umetnosti u Beogradu 1995. godine u klasi profesora Živojina Turinskog.
Pored slikarstva, aktivno se bavi i ilustrovanjem knjiga i časopisa, pretežno edukativnog karaktera. Likovni je urednik i ilustrator u časopisu za geopoetiku, istraživanje tradicije i kulturu.
Docent je Akademije klasičnog slikarstva na Univerzitetu Educons (Sremska Kamenica), gde predaje crtanje. Njegove slike možete videti samo u galeriji Španac gde je najveći broj njegovvih slika izložen.

Na slikama prikazuje svoja zapažanja iz rodnog Perleza i voljenog Perasta, gde kroz tople boje dočarava atmosferu tadašnjeg trenutka. Pored ulja na platnu poznat je po svojim pastelima i akvarelima. Njegove slike odišu vedrinom, moćnim koloritom, impresionističkim oslikavanjem i tačnošću poteza. Izlagao je mnogo puta u zemlji i inostranstvu a njegove slike kupuju kolekcionari širom sveta. Slika Mihaila Kulačića – Kuće u mom selu dolazi sa sertifikatom o autentičnosti i originalnosti. Dajte dašak sofisticiranosti svom prostoru uz sliku Mihaila Kulačića – Kuće u mom selu

Ukoliko imate problema sa registracijom ili Vam je potrebna hitna dostava, molimo Vas da nas kontaktirate telefonom kako bi poručili željeni proizvod!
Za porudžbinu proizvoda telefonskim putem neophodno je da zapamtite šifru ili naziv artikla koji želite kupiti!

Telefon: +381 11 311 0316,  +381 64 113 65 93 – Đorđe

 

 

 

 

Hvala na poverenju!

Gledali ste

Niste pregledali nijedan proizvod.

Pošaljite upit
za ovaj
proizvod

Mihail Kulačić  - Kuće u mom selu  25x35.png

15% POPUSTA

na prvu kupovinu
uz promo kod “SPANAC