Jezik:

Milan Pantelić

Kese

Autor:

  • Dimenzije slike 130 x 200
  • Za cenu pozvati na 064/113-6593

Galerija Španac nije u PDV sistemu.

Samo za online porudžbine

Uz svaku kupovinu dolazi i popust!

Ostvarite 10% popusta na prvu kupovinu uz promo kod "SPANAC" dok zarađujete i poene koje možete iskoristiti za umanjenje računa. Zaradite prosečno 10% od iznosa korpe, nazad na svoj račun nakon svake kupovine. Čak i kada koristite svoje poene, vrednost vaše kupovine se pripisuje vašem nalogu. Uživajte u kupovini umetničkih dela najpoznatijih domaćih slikara.

Opis

Slika Milana Pantelića – Kese, je tipičan primer njegovog slikanja a urađena je slikarski do perfekcije. Pantelić je se bavi ljudima i socijanim problemima kod ljudi i to prenosi na platno. Njegovi motivi su specifični kao i veliki formati na kojima radi su posebno ispraćeni kod ljubitelja umetnosti  i umetničkih slika.

Ovo umetničko delo, naslikano uljem na platnu. Dimenzije su 130 x 200 cm (bez rama). Cena slike Milana Pantelića – Kese je bez rama. Slika je bez rama ali je oslikana i sa strane blind rama pa nije potreban ram, ali se uslužno može uramiti preko nas. Ovaj umetnik modernog opusa već godinama pokazuje izuzetan talenat a posebno je prepoznatljiv jer savremenog čoveka sa svim njegovim brigama, pritiscima i promenama oslikava na platnu koje radi u dahu i sa velikom strašću.

Tehnikom ulja na platnu slike Milana Pantelića – Kese nas vodi na putovanje u jedan drugačiji svet. Milanovi likovi podsećaju na transformisane likove Frensisa Bejkona, njegovi nemi krici na Munkov Vrisak, a njegove misli na Bojsovu filozofiju. Pantelićeva umetnost nije samo vizuelna zabava, već nas vodi kroz konceptualne dimenzije izvan prostora. Koristeći simbole konzumerskog društva poput praznih ponekad punih kesa spakovanih na nem, u isto vreme i vrišteći lik.

Taj nemi lik ponekad izgleda poput glumca u unutrašnjoj borbi sa savremenim društvom koje je putem mašinerije, modernih tehnologija, neograničenih sredstava komunikacije i trajnog konflikta. Pantelić pronalazi način da izrazi brige modernog čoveka kroz usavršavanje svog talenta i slikarskog umeća, tehnike i manipulacije oblika i boje.

Slika Milana Pantelića – Kese dolazi sa sertifikatom o autentičnosti i originalnosti. To ga čini idealnim izborom za ljubitelje moderne umetnosti koji traže originalna umetnička dela. Zato se spremite da budete opčinjeni ovim prelepim umetničkim delom. Dajte dašak sofisticiranosti svom prostoru uz sliku Milana Pantelića – Kese

Ukoliko imate problema sa registracijom ili Vam je potrebna hitna dostava, molimo Vas da nas kontaktirate telefonom kako bi poručili željeni proizvod!
Za porudžbinu proizvoda telefonskim putem neophodno je da zapamtite šifru ili naziv artikla koji želite kupiti!

Telefon: +381 11 311 0316,  +381 64 113 65 93 – Đorđe

 

 

 

 

Hvala na poverenju!

Gledali ste

Niste pregledali nijedan proizvod.

Pošaljite upit
za ovaj
proizvod

Milan Pantelić - Kese  130x200.jpg

15% POPUSTA

na prvu kupovinu
uz promo kod “SPANAC