Jezik:

Damir Savić

Jedrenjak

Autor:

Dimenzije slike 22 x 38

68.200,00 RSD

Kupite ovaj proizvod i zaradite 68 bodova!

Galerija Španac nije u PDV sistemu.

Samo za online porudžbine

Uz svaku kupovinu dolazi i popust!

Ostvarite 10% popusta na prvu kupovinu uz promo kod "SPANAC" dok zarađujete i poene koje možete iskoristiti za umanjenje računa. Zaradite prosečno 10% od iznosa korpe, nazad na svoj račun nakon svake kupovine. Čak i kada koristite svoje poene, vrednost vaše kupovine se pripisuje vašem nalogu. Uživajte u kupovini umetničkih dela najpoznatijih domaćih slikara.

Opis

Slika Damira Savića – Jedrenjak je stara slika iz njegove kolekcije. Pejsaži kao motivi su često oslikani u umetničkim slikama ali ovo remek delo Damira Savića vas ne može ostaviti ravnodušno. Njegovi portreti i motivi pejsaža su posebno ispraćeni kod ljubitelja umetnosti  i umetničkih slika.

Ovo umetničko delo, naslikano uljem na platnu. Dimenzije su 22 x 38 cm (bez rama) i  44 x 60 cm ( ra ramom). Cena slike Damira Savića – Jedrenjak je sa ramom. Ram slike Damira Savića – Jedrenjak je prilagođen slici. Ram je lux stilski mat crne boje blago izrezbaren, a paspartu je mat crna bordura. Ram je odabran sa stilom i u skladu sa bojama na slici. Ovaj umetnik klasičnog poetskog realizma već godinama pokazuje izuzetan talenat a posebno je prepoznatljiv sa svojim pejsažima koje radi u dahu i sa velikom strašću.

Tehnikom ulja na platnu slika Damira Savića – Jedrenjak nas vodi na putovanje u jedan drugačiji, idiličan svet. Slikarevo oko se često okreće ka svetlu koje ga okružuje i otkriva predmete i predele u njihovoj punoj lepoti. On ne robuje fazama, već instinktivno slika ono što ga okružuje, te su mu slike povezane u jedinstven opus ne toliko tematski, koliko prepoznatljivim likovnim tretmanom.Svoja prva likovna iskustva sticao je u atelje-u Dragana Martinovića, a potom, u periodu od 1990-1995.god. na Fakultetu likovnih umetnosti u Beogradu u klasi profesora Živojina Turinskog, odsek slikarstvo.

Po svojoj poetici pripada jednom od glavnih likovnih pravaca koji obeležavaju kraj XX i početak XXI veka u srpskom slikarstvu – poetskom realizmu. Dominantna tema njegovog opusa jesu portret i pejsaž.Slika Damira Savića – Jedrenjak dolazi sa sertifikatom o autentičnosti i originalnosti. To ga čini idealnim izborom za ljubitelje pejsaža i moderne umetnosti koji traže originalna umetnička dela. Zato se spremite da budete opčinjeni ovim prelepim umetničkim delom. Dajte dašak sofisticiranosti svom prostoru uz sliku Damira Savića – Jedrenjak

 

Ukoliko imate problema sa registracijom ili Vam je potrebna hitna dostava, molimo Vas da nas kontaktirate telefonom kako bi poručili željeni proizvod!
Za porudžbinu proizvoda telefonskim putem neophodno je da zapamtite šifru ili naziv artikla koji želite kupiti!

Telefon: +381 11 311 0316,  +381 64 113 65 93 – Đorđe

 

 

 

 

Hvala na poverenju!

Gledali ste

Niste pregledali nijedan proizvod.

Pošaljite upit
za ovaj
proizvod

Damir Savić  - Jedrenjak  22x38 (2).png_product

10% POPUSTA

na prvu kupovinu
uz promo kod “SPANAC