Jezik:

Dejan Trajković

Izgubljena reka

Autor:

Dimenzije slike 60×60

96.700,00 RSD

Kupite ovaj proizvod i zaradite 96 bodova!

Galerija Španac nije u PDV sistemu.

Samo za online porudžbine

Uz svaku kupovinu dolazi i popust!

Ostvarite 10% popusta na prvu kupovinu uz promo kod "SPANAC" dok zarađujete i poene koje možete iskoristiti za umanjenje računa. Zaradite prosečno 10% od iznosa korpe, nazad na svoj račun nakon svake kupovine. Čak i kada koristite svoje poene, vrednost vaše kupovine se pripisuje vašem nalogu. Uživajte u kupovini umetničkih dela najpoznatijih domaćih slikara.

Opis

Slika Dejana Trajkovića – Izgubljena reka, budi poseban osećaj jer je zimska idila dočarano verno i slikarski do perfekcije. Zimski motivi su često oslikani u umetničkim slikama ali ovo remek delo Dejana Trajkovića vas ne može ostaviti ravnodušno. Njegovi zimski i jesenji motivi na pejsažima su posebno ispraćeni kod ljubitelja umetnosti  i umetničkih slika.

Ovo umetničko delo, naslikano uljem na platnu. Dimenzije su 60 x 60 cm (bez rama) i  74 x 74 cm ( ra ramom). Cena slike Dejana Trajkovića – Izgubljena reka je sa ramom. Ram slike Dejana Trajkovića – Izgubljena reka je prilagođen slici. Ram je braon, a paspartu je tanak zlatni. Ram je odabran sa stilom i u skladu sa bojama na slici. Ovaj umetnik modernog opusa već godinama pokazuje izuzetan talenat a posebno je prepoznatljiv sa svojim pejsažima koje radi u dahu i sa velikom strašću.

Tehnikom ulja na platnu slika Dejana Trajkovića – Izgubljena reka nas vodi na putovanje u jedan drugačiji, idiličan svet. Na njegovim platnima je često pejsaž sa šumskim motivima, ravnicama, rečicama i jezercima. Posebnu pažnju privlače njegovi topli tonovi i živopisni kolorit koji je stvaraju slici posebnu toplinu. Izgubljena reka je pravi primer njegovog hiperrealnog slikarstva.

Njegove slike su tople i jedinstvene po toj prozračnosti i duhu koji on prenosi na platno. Svaka njegova slika je igra boja i zrakova sunca gde sunčevi zraci dominatno skreću pažnju na slici. Svaka njegova slika opisuje do perfekcije godišnje doba koje preovladava na slici.

Slika Dejana Trajkovića – Izgubljena reka dolazi sa sertifikatom o autentičnosti i originalnosti. To ga čini idealnim izborom za ljubitelje pejsaža i moderne umetnosti koji traže originalna umetnička dela. Zato se spremite da budete opčinjeni ovim prelepim umetničkim delom. Dajte dašak sofisticiranosti svom prostoru uz sliku Dejana Trajkovića – Izgubljena reka

Ukoliko imate problema sa registracijom ili Vam je potrebna hitna dostava, molimo Vas da nas kontaktirate telefonom kako bi poručili željeni proizvod!
Za porudžbinu proizvoda telefonskim putem neophodno je da zapamtite šifru ili naziv artikla koji želite kupiti!

Telefon: +381 11 311 0316,  +381 64 113 65 93 – Đorđe

 

 

 

 

Hvala na poverenju!

Gledali ste

Niste pregledali nijedan proizvod.

Pošaljite upit
za ovaj
proizvod

Dejan Trajković - Izgubljena reka  60x60.jpg

15% POPUSTA

na prvu kupovinu
uz promo kod “SPANAC