Jezik:

Vladimir Aleksandrov

Hrizanteme

Autor:

Dimenzije slike 68 x 48

111.600,00 RSD

Kupite ovaj proizvod i zaradite 111 bodova!

Galerija Španac nije u PDV sistemu.

Samo za online porudžbine

Uz svaku kupovinu dolazi i popust!

Ostvarite 10% popusta na prvu kupovinu uz promo kod "SPANAC" dok zarađujete i poene koje možete iskoristiti za umanjenje računa. Zaradite prosečno 10% od iznosa korpe, nazad na svoj račun nakon svake kupovine. Čak i kada koristite svoje poene, vrednost vaše kupovine se pripisuje vašem nalogu. Uživajte u kupovini umetničkih dela najpoznatijih domaćih slikara.

Opis

Slika Vladimira Aleksandrova – Hrizanteme je stara slika iz 1984.godine. Ovo je redak primer stare njegove slike koje se može naći u slobodnoj prodaji. Zato ova slika zauzima posebno mesto kod kolekcionara i ljubitelja Vladimira Aleksandrova. Bio je je slikar pejsaža sa prepoznatljivom atmosferom.

Ova slika rađena tehnikom je ulje na platnu. Dimenzije slike su 68 x 48 bez rama i 84 x 64 sa ramom. Cena slike Vladimira Aleksandrova – Hrizanteme je sa ramom. Ram slike Vladimira Aleksandrova – Hrizanteme je pažljivo odabran od strane autora. Ram je bordo – braon, a paspartu je drveni bele boje sa natur slipom.

Vladimir Aleksandrov je pesnik banatske ravnice, njenih predela i njenih ljudi. Slikao je i naivne slike kao i mrtve prirode. Idiličnost njegovih radova sa dubokim horizontom odiše mirnoćom i tišinom. Iz njegovih slika koje su postavljeni na principu kontrasta svetla i senke zrači tajanstvenost.On je slikao pejsaže iz banatske ravnice, seoske kuće kao i slike sa cvetnim motivima.

Njegove slike danas krase galerije četiri kontinenta širom sveta.
Do zadnjih dana živeo je boemski, usamljen u svojoj kući, u selu Dobrica u opštini Alibunar, koju je pretvorio u galeriju i zavičajni muzej, jedini u opštini.
U njemu je decenijama vredno sakupljao arheološke predmete, starine, istorijsku građu i sačuvao ih od “zuba” vremena.
Bio je hroničar mesta i upravnik Doma kulture u selu.
Odlaskom Vladimira Aleksandrova seljani Dobrice izgubili su svog uglednog sugrađanina, a banaćani velikog slikara.

Slika Vladimira Aleksandrova – Hrizanteme dolazi sa sertifikatom o autentičnosti i originalnosti. To ga čini idealnim izborom za ljubitelje umetnosti koji traže originalna umetnička dela. Zato se spremite da budete opčinjeni ovim prelepim umetničkim delom. Dajte dašak sofisticiranosti svom prostoru uz sliku Vladimira Aleksandrova – Hrizanteme

Ukoliko imate problema sa registracijom ili Vam je potrebna hitna dostava, molimo Vas da nas kontaktirate telefonom kako bi poručili željeni proizvod!
Za porudžbinu proizvoda telefonskim putem neophodno je da zapamtite šifru ili naziv artikla koji želite kupiti!

Telefon: +381 11 311 0316,  +381 64 113 65 93 – Đorđe

 

 

 

 

Hvala na poverenju!

Gledali ste

Niste pregledali nijedan proizvod.

Pošaljite upit
za ovaj
proizvod

Vladimir Aleksandrov - Hrizanteme  68x48.jpg

10% POPUSTA

na prvu kupovinu
uz promo kod “SPANAC