Jezik:

Violeta Cvetkovska

Hram

Autor:

Dimenzije slike 40×40

49.600,00 RSD

Kupite ovaj proizvod i zaradite 49 bodova!

Galerija Španac nije u PDV sistemu.

Samo za online porudžbine

Uz svaku kupovinu dolazi i popust!

Ostvarite 10% popusta na prvu kupovinu uz promo kod "SPANAC" dok zarađujete i poene koje možete iskoristiti za umanjenje računa. Zaradite prosečno 10% od iznosa korpe, nazad na svoj račun nakon svake kupovine. Čak i kada koristite svoje poene, vrednost vaše kupovine se pripisuje vašem nalogu. Uživajte u kupovini umetničkih dela najpoznatijih domaćih slikara.

Opis

Slika Violete Cvetkovske – Hram, je tipičan primer njenog slikarstva, kao moderan futuristički stil u slikama koji ovaj umetnik sugeriše. Cvetkovska slike radi suptilno sa puno svetlosti i jasnih boja i kolorita. Slika Violete Cvetkovske – Hram je naslikano uljem na platnu. Dimenzije slike bez rama su 40 x 40 cm, a sa ramom 54 x 54 cm. Ram je drveni prljavo beli, a paspartu je drveni teget sa belim slipom.Cena slike je sa ramom

Tehnikom ulja na platnu, slika Violete Cvetkovske – Hram nas vodi u jedan drugačiji svet slikarstva. U skladnim, bojama naglašava jedan zaboravljeni pravac gde je sve idealizovano i i kroz svoju maštu nam pokazuje kao put kao novom, ka modernom stvaralaštvu gde je sve izraženo u jednoj slici.
Violetina umetnost jeste romantičarska, ali ona nikako ne potpada pod odrednicu romantički idealizovan stil.
Violeta Cvetkovska je autentičan slikar intimist koji beži iz realnog u futuristički slikarski pravac kako bi svoju slikarsku duhovnost izrazila na pravi način.

Vanredni je profesor na Fakultetu za kulturu i medije u Beogradu.
Član je ULUPUDS-a od 2012. god. 1997 do 2021. je imala 90 samostalnih izložbi u brojnim gradovima u Srbiji, i regionu, kao i u Nemackoj i Americi.
Od 1995 u okviru brojnih grupnih izložbi izlagala je u galerijama širom sveta.
Učestvovala je u likovnim kolonijama u Srbiji i inostranstvu.

Pored likovnog stvaralaštva i pedagoskog rada bavi se istraživanjem vizuelne kulture i prevođenjem, sa engleskog jezika, knjiga iz oblasti ikonopisa.
Držala je predavanja na temu simbolizma u vizuelnoj umetnosti na fakultetima u brojnim državama. Objavila je preko 100 naučnih radova u domaćim i stranim časopisima na temu simbolizma i vizuelne komunikacije. Slika Violete Cvetkovske – Hram dolazi sa sertifikatom o autentičnosti i originalnosti. Dajte dašak sofisticiranosti svom prostoru uz sliku Violete Cvetkovske – Hram

Ukoliko imate problema sa registracijom ili Vam je potrebna hitna dostava, molimo Vas da nas kontaktirate telefonom kako bi poručili željeni proizvod!
Za porudžbinu proizvoda telefonskim putem neophodno je da zapamtite šifru ili naziv artikla koji želite kupiti!

Telefon: +381 11 311 0316,  +381 64 113 65 93 – Đorđe

 

 

 

 

Hvala na poverenju!

Gledali ste

Niste pregledali nijedan proizvod.

Pošaljite upit
za ovaj
proizvod

Violeta Cvetkovska - Hram  40x40.jpg

10% POPUSTA

na prvu kupovinu
uz promo kod “SPANAC