Jezik:

Bojan Stričević

Dunje

Autor:

Dimenzije slike 24 x 30

86.800,00 RSD

Kupite ovaj proizvod i zaradite 86 bodova!

Galerija Španac nije u PDV sistemu.

Samo za online porudžbine

Uz svaku kupovinu dolazi i popust!

Ostvarite 10% popusta na prvu kupovinu uz promo kod "SPANAC" dok zarađujete i poene koje možete iskoristiti za umanjenje računa. Zaradite prosečno 10% od iznosa korpe, nazad na svoj račun nakon svake kupovine. Čak i kada koristite svoje poene, vrednost vaše kupovine se pripisuje vašem nalogu. Uživajte u kupovini umetničkih dela najpoznatijih domaćih slikara.

Opis

Slika Bojana Stričevića – Dunje, budi posebno osećanje kod ljudi koji vole rusku školu slikanja. Motivi pejsaža i mrtve prirode su često na slikama ovog mladog akademskog slikara. Ovo umetničko delo, naslikano uljem na platnu. Dimenzije su 24 x 30 cm (bez rama) i  44 x 50 cm ( ra ramom). Cena slike Bojana Stričevića – Dunje je sa ramom.

Ram slike Bojana Stričevića – Dunje je prilagođen slici. Ovaj umetnik modernog opusa već godinama pokazuje izuzetan talenat. Stričević inspiraciju pronalazi u delima ruskih slikara 19. i 20. veka Ilje Rjepina, Isaka Levitana i drugih. Ram je lux staro zlato, a paspartu je plišani teget sa zlatnim slipom. Ram je odabran sa stilom i u skladu sa bojama na slici.

Tehnikom ulja na platnu Bojan Stričević nas vodi na putovanje u jedan drugačiji, idiličan svet. Njegovo stvaralaštvo se razivja u tehnikama akvarela, pastela i ulja.
Školovanje na Akademiji klasičnog slikarstva ima presudan uticaj na njegov rad. Ugleda se na dela poznatih ruskih slikara s kraja 19. i početka 20. Veka, poput Ilje Rjepina, Isaka levitana, Ivana Šiškina, Vasilija Polenova i drugih slikara tog vremena.

Služi se bogatim koloritom, kako bi zadržao lepotu jednog trenutka koji se zamrzava na slici i daje joj večni život.
Za Bojana Stričevića su boje dela stvarnosti.
Mladi umetnik rođen je 1991, srednju umetničku školu završio u Novom Sadu, a 2014. godine je diplomirao na akademij, na odseku klasično slikarstvo.
Prva umetnička iskustva crtanja i slikanja portreta stekao je kod akademskog slika Viktora Škrabanja.

Slika Bojana Stričevića – Dunje dolazi sa sertifikatom o autentičnosti i originalnosti. To ga čini idealnim izborom za ljubitelje moderne umetnosti koji traže originalna umetnička dela. Zato se spremite da budete opčinjeni ovim prelepim umetničkim delom. Dajte dašak sofisticiranosti svom prostoru uz sliku Bojana Stričevića – Dunje

Ukoliko imate problema sa registracijom ili Vam je potrebna hitna dostava, molimo Vas da nas kontaktirate telefonom kako bi poručili željeni proizvod!
Za porudžbinu proizvoda telefonskim putem neophodno je da zapamtite šifru ili naziv artikla koji želite kupiti!

Telefon: +381 11 311 0316,  +381 64 113 65 93 – Đorđe

 

 

 

 

Hvala na poverenju!

Gledali ste

Niste pregledali nijedan proizvod.

Pošaljite upit
za ovaj
proizvod

Bojan Stričević - Dunje 24x30.jpg

15% POPUSTA

na prvu kupovinu
uz promo kod “SPANAC