Jezik:

Srećko Radulović

Breskve

Autor:

Dimenzije slike 50 x 60

79.300,00 RSD

Kupite ovaj proizvod i zaradite 79 bodova!

Galerija Španac nije u PDV sistemu.

Samo za online porudžbine

Uz svaku kupovinu dolazi i popust!

Ostvarite 10% popusta na prvu kupovinu uz promo kod "SPANAC" dok zarađujete i poene koje možete iskoristiti za umanjenje računa. Zaradite prosečno 10% od iznosa korpe, nazad na svoj račun nakon svake kupovine. Čak i kada koristite svoje poene, vrednost vaše kupovine se pripisuje vašem nalogu. Uživajte u kupovini umetničkih dela najpoznatijih domaćih slikara.

Opis

Slika Srećka Radulovića – Breskve, je klasičan primer poetskog realizma i hiperrealizma, po kome je ovaj umetnik daleko poznat. Ovo umetničko delo je naslikano uljem na platnu. Dimenzije su 50 x 60 cm (bez rama) i 70 x 80 cm (sa ramom). Cena slike Srećka Radulovića – Breskve  je sa ramom. Ram je braon drveni , a paspartu je sive boje sa bež slipom. Ram je odabran sa stilom i u skladu sa bojama na slici.

Tehnikom ulja na platnu, slika Srećka Radulovića – Breskve  je jedna od slika gde oslikava mrtvu prirodu. Najviše slika pejsaže, mrtvu prirodu i portrete.Srećkova slikarska slikarska percepcija natopljena je fluidom poetske osećajnosti. Ovaj slikar durbinski oštrog opažanja svaku sliku dovodi do perfecije svojim fotografskim slikanjem. Radulovićeve slike su prepoznatljive po istančanom koloritu gde dolazi do još jačeg efekta onoga što radi.

Diplomirao na Građevinskom fakultetu u Beogradu 1976.godine, aktivno se bavi slikarstvom od 1984.godine.
Izlagao je na više grupnih i samostalnih izložbi u zemlji i inostanstvu.
Radi u stilu realizma i hiperrealizma.
Član je likovnog udruženja Esnaf iz Sremske Mitrovice.
Sarađuje sa mnogobrojnim galerijama u zemlji i u inostarnstvu, naročito je popularan kod naše dijaspore.
Njegove slike možete videti samo u galeriji Španac gde je najveći broj njegovvih slika izložen.

Na slikama kroz tople boje dočarava atmosferu tadašnjeg trenutka. Njegove slike odišu vedrinom, moćnim koloritom, preciznim oslikavanjem i tačnošću poteza. To fotografsko slikanje ga je svrstalo među 14 slikara magičnih precizne figuracije. Izlagao je mnogo puta u zemlji i inostranstvu a njegove slike kupuju kolekcionari širom sveta. Slika Srećka Radulovića – Breskve  dolazi sa sertifikatom o autentičnosti i originalnosti. Dajte dašak sofisticiranosti svom prostoru uz sliku Srećka Radulovića – Breskve

Ukoliko imate problema sa registracijom ili Vam je potrebna hitna dostava, molimo Vas da nas kontaktirate telefonom kako bi poručili željeni proizvod!
Za porudžbinu proizvoda telefonskim putem neophodno je da zapamtite šifru ili naziv artikla koji želite kupiti!

Telefon: +381 11 311 0316,  +381 64 113 65 93 – Đorđe

 

 

 

 

Hvala na poverenju!

Gledali ste

Niste pregledali nijedan proizvod.

Pošaljite upit
za ovaj
proizvod

Srećko Radulović - Breskve  50x60.png

10% POPUSTA

na prvu kupovinu
uz promo kod “SPANAC