Jezik:

Braca Đurković

Borba bikova

Autor:

Dimenzije slike 40×60

43.400,00 RSD

Kupite ovaj proizvod i zaradite 43 bodova!

Galerija Španac nije u PDV sistemu.

Samo za online porudžbine

Uz svaku kupovinu dolazi i popust!

Ostvarite 10% popusta na prvu kupovinu uz promo kod "SPANAC" dok zarađujete i poene koje možete iskoristiti za umanjenje računa. Zaradite prosečno 10% od iznosa korpe, nazad na svoj račun nakon svake kupovine. Čak i kada koristite svoje poene, vrednost vaše kupovine se pripisuje vašem nalogu. Uživajte u kupovini umetničkih dela najpoznatijih domaćih slikara.

Opis

Slika Brace Đurkovića – Borba bikova, je tipičan primer njegovog slikarstva, kao moderan stil sa nadrealnim motivima koji ovaj umetnik sugeriše. Braca Đurković radi sa puno svetlosti i jasnih boja i kolorita.Dimenzije slike su 40 x 60 cm bez rama. Slika je bez rama, ima samo spoljni plavi paspartu. Slika se može uslužno uramiti preko naše galerije što garantuje galerijski popust kod uramljivanja.

Tehnikom pastela, slika Brace Đurkovića – Borba bikova nas vodi u jedan drugačiji svet slikarstva. U skladnim, bojama naglašava jedan pravac gde je sve idealizovano i i kroz svoju maštu nam pokazuje kao put kao novom, ka modernom stvaralaštvu gde je sve izraženo u jednoj slici.
Uz negovanje i razvoj lične slikarske poetike, naslikao po porudžbini brojne slike a najviše slika borbe bikova, džokeje na konjima, suncokrete, ptice i konje.Slikar Braca Đurković imao je više kolektivnih izložbi i samostalnih izložbi širom sveta..

Fakultet likovnih umetnosti završio 1982.godine, u Beogradu.
Samostalno i kolektivno izlagao u zemlji i inostranstvu.
Bracine slike nalaze se u mnogim privatnim kolekcijama i mnogim značajnim kompanijama u zemlji i svetu.
Takođe se nalaze i u mnogim najznačajnijim institucijama u zemlji i širom sveta kao sto su sedište Ujedinjenih nacija u Ženevi, Kancelarija gradonačelnika Valestina u Grčkoj, bolnica ”Džon Hopkins” u Baltimoru, Ambasada Italije u Beogradu , u Brizbejnu-Australija itd.

U Beogradu se ističe “No 10” kolektivna izložba najznačajnijih modernih srpskih slikara koji su obeležili drugu polovinu XX i prvu polovinu XXI veka, održana u Porshe audi salonu, maj 2008.godine.Njegove slike su posebno popularne kod naše dijaspore.
Slika Brace Đurkovića – Borba bikova dolazi sa sertifikatom o autentičnosti i originalnosti. Dajte dašak sofisticiranosti svom prostoru uz sliku Brace Đurkovića – Borba bikova

Ukoliko imate problema sa registracijom ili Vam je potrebna hitna dostava, molimo Vas da nas kontaktirate telefonom kako bi poručili željeni proizvod!
Za porudžbinu proizvoda telefonskim putem neophodno je da zapamtite šifru ili naziv artikla koji želite kupiti!

Telefon: +381 11 311 0316,  +381 64 113 65 93 – Đorđe

 

 

 

 

Hvala na poverenju!

Gledali ste

Niste pregledali nijedan proizvod.

Pošaljite upit
za ovaj
proizvod

Braca Đurković - Borba bikova  40x60.jpg

10% POPUSTA

na prvu kupovinu
uz promo kod “SPANAC