Jezik:

Zoran Vuković

Ženski akt

Autor:

Dimenzije slike 140×120

496.000,00 RSD

Kupite ovaj proizvod i zaradite 496 bodova!

Galerija Španac nije u PDV sistemu.

Samo za online porudžbine

Uz svaku kupovinu dolazi i popust!

Ostvarite 10% popusta na prvu kupovinu uz promo kod "SPANAC" dok zarađujete i poene koje možete iskoristiti za umanjenje računa. Zaradite prosečno 10% od iznosa korpe, nazad na svoj račun nakon svake kupovine. Čak i kada koristite svoje poene, vrednost vaše kupovine se pripisuje vašem nalogu. Uživajte u kupovini umetničkih dela najpoznatijih domaćih slikara.

Opis

Slika Zorana Vukovića – Ženski akt, budi poseban osećaj koji vole apstraktno slikarstvo. Ovo umetničko delo, naslikano uljem na platnu. Dimenzije su 140 x 120 cm (bez rama) i  146 x 126 cm ( ra ramom). Cena slike Zorana Vukovića – Ženski akt je sa ramom.

Ram slike Slika Zorana Vukovića – Ženski akt je prilagođen slici. Bivši dekan Fakulteta likovnih umetnosti biće upamćen kao umetnik modernog opusa. Svoje apstraktne motive je birao sa razlogom da mladim ljudima olakša kad su u pitanju moderne, velike i lepo uklopive slike. Ram je drveni tanak slip. Ram je odabran sa stilom i u skladu sa bojama na slici.

Tehnikom ulja na platnu Zoran Vuković nas vodi na putovanje u jedan drugačiji svet. Vuković je često slikao modernim i ponekad nadrealnim stilom gde slikar dominantno izdvaja poseban detalj u vidu lika žene. Neretko je radio i akt. Koristio je jak kolorit koji je privlačio pažnju. Ovo remek delo Zorana Vukovića vas ne može ostaviti ravnodušno. Njegovi apstraktni motivi na slikama su posebno ispraćeni kod ljubitelja apstraktne umetnosti i umetničkih slika.

Bio je srpski slikar i profesor Fakulteta likovnih umetnosti Univerziteta umetnosti u Beogradu.
Studirao je slikarstvo na Akademiji likovnih umetnosti u Beogradu od 1969. do 1974. godine u klasi prof. Stojana Ćelića.
Magistrirao je kod istog profesora 1977, a 1978. je izabran za asistenta za predmete slikanje i crtanje.
Na tom fakultetu je prošao sva univerzitetska zvanja i 1995. je postao redovni profesor.
Kao stipendista Britanskog saveta boravio je u Londonu od 1980. do 1981, gde je završio poslemagistarske studije slikarstva i grafike na Umetničkoj školi Sent Martin

Slika Zorana Vukovića – Ženski akt dolazi sa sertifikatom o autentičnosti i originalnosti. To ga čini idealnim izborom za ljubitelje moderne umetnosti koji traže originalna umetnička dela. Zato se spremite da budete opčinjeni ovim prelepim umetničkim delom. Dajte dašak sofisticiranosti svom prostoru uz sliku Zorana Vukovića – Ženski akt

Ukoliko imate problema sa registracijom ili Vam je potrebna hitna dostava, molimo Vas da nas kontaktirate telefonom kako bi poručili željeni proizvod!
Za porudžbinu proizvoda telefonskim putem neophodno je da zapamtite šifru ili naziv artikla koji želite kupiti!

Telefon: +381 11 311 0316,  +381 64 113 65 93 – Đorđe

 

 

 

 

Hvala na poverenju!

Gledali ste

Niste pregledali nijedan proizvod.

Pošaljite upit
za ovaj
proizvod

Zoran Vuković - Akt  140x120.jpg

15% POPUSTA

na prvu kupovinu
uz promo kod “SPANAC