Prazna korpa

Bulevar dr. Zorana Đinđića 44a, 11070 Novi Beograd. Tel: +381 11 311 0316


Promena jezika / Change language

Kvalitet koji godinama pružamo, jednak je, kako za velike sisteme, tako i za pojedince. O našoj galeriji najbolje govori naš rad, firme koje nam već duži niz godina ukazuju poverenje. Redovni posetioci i konzumenti umetničkih slika su osim naših sugrađana i građani drugih gradova, institucija i firmi iz drugih država, ne samo Evrope, a najbrojniji su oni iz zemalja ex Jugoslavije. Galerija „ Španac“ je ukrasila slikama domove i radni prostor poznatim ličnostima iz javnog, kulturnog i sportskog života našeg grada, kao i republike, počev od najtrofejnijeg Vaterpolo Saveza Srbije i skoro svih zlatnih vaterpolista Srbije,pa košarke na čelu sa selektorom košarkaške reprezentacije Srbije, kao i veliki broj igrača iz reprezentacije Srbije kao i poznate ličnosti iz SD „Crvena Zvezda“ i „Partizan“.

Iza nas su brojne izložbe, a možemo se i pohvaliti i klijentima sa kojima smo sarađivali i dalje sarađujemo.

Opremanje poslovnog prostora je naša specijalnost a naši klijenti su:

Rekli su o nama:

Aleksandar Saša Đorđević – selektor košarkaške reperezentacije Srbije

“Galerija za svaku pohvalu, redovno je posećujem jer volim umetnost, slike iz galerije Španac krase zidove u mojoj kući a neretko kupujem i poklone dragim prijateljima”

Jonathan Moore – OSCE

„ Amazing art and wonderful people. A favorite source in Belgrade”!

Morten J.Kristiansen – Telenor group

We like your gallery and the very good service! We are satisfied with the various types of painters represented in your gallery”!

Dragan i Milorad Popović - BDO

“Svaki slika je priča za sebe, slika govori hiljadu reči, mi smo našu priča sa galerijom Španac počeli i nadamo se dugoj i uspešnoj saradnji!.”

Miloš Jelić – direktor Privredne komore Srbije

“Ukazali smo poverenje onima koji znaju svoj posao i koji se prema njemu profesionalno ophode. Tradicionalne izložbe slika u našoj firmi su pravi rezultat rada ove dopadljive, uslužne i prave umetničke galerije koja vas svaki put opčini i zadovolji vaše srce i dušu. .”

Dragan Vuletić – vlasnik hotela i restorana Zlatnik

“Kompletan hotel i restoran, a sada i sala za organizaciju svečanosti je opremljena kod naših dobrih prijatelja u galeriji Španac…mogu samo da pohvalim pristup, organizaciju i sve ono što oni rade kao i da preporučim svakome ko voli umetnost i slike”

Slobodan i Dušan Bajić – HBB TRADE

“Odličan izbor slika, sjajajn izbor pravih istinskih zanatlija, majstora svog zanata. Pored ulja na platnu imate divne akvarele i pastele. Galerija koja ostavlja veliki utisak na svakoga koji drži do toga.. .”

Mirko Urošević - IMEL GROUP

“Galerija od poverenja, uvek spremni na saradnju, dobar savet i kompromis. Domaćini otac i sin rade ovaj posao jako dugo i imam samo reči hvale za sve što rade i kako rade! ”

Mirko Milanović – VIVA TRAVEL

“Samo slike iz galerije Španac su me ostavile bez reči a usluga je sjajna. Opremili smo naš dom a da nismo ni došli u galeriju. Dolaze na kućnu adresu i opremaju vaš dom a na vama je samo da izaberete i uživate u umetnosti koja dolazi iz ove galerije.”

Miodrag Živulj – Termoinženjering

“Galerija Španac je najbolja galerija po eksponatima, cenama, a posebno po ljudima. Dolazak, boravak, kupovina, i odlazak ostavljaju uvek zadovoljno srce. Hvala im što postoje!”

PRATITE NAS NA FACEBOOKU

MAILING LISTA

Unesite svoje podatke i pritisnite na "Prijavi se" kako biste dobijali obaveštenja o redovnim akcijama.

LOKACIJA