Jezik:

Đorđe Stanić

Zima 1

Autor:

Dimenzije slike 22 x 28

24.800,00 RSD

Kupite ovaj proizvod i zaradite 24 bodova!

Galerija Španac nije u PDV sistemu.

Samo za online porudžbine

Uz svaku kupovinu dolazi i popust!

Ostvarite 10% popusta na prvu kupovinu uz promo kod "SPANAC" dok zarađujete i poene koje možete iskoristiti za umanjenje računa. Zaradite prosečno 10% od iznosa korpe, nazad na svoj račun nakon svake kupovine. Čak i kada koristite svoje poene, vrednost vaše kupovine se pripisuje vašem nalogu. Uživajte u kupovini umetničkih dela najpoznatijih domaćih slikara.

Opis

Slika Đorđa Stanića – Zima 1 , je tipičan primer njegovog slikarstva. Ovo umetničko delo je naslikano uljem na platnu. Dimenzije su 22 x 28 cm (bez rama) i 34 x 40 cm (sa ramom). Cena slike Đorđa Stanića – Zima 1 je sa ramom. Ram je drveni prljavo beli, a paspartu je drveni slip braon boje. Ram je odabran sa stilom i u skladu sa bojama na slici.

Tehnikom ulja na platnu, slika Đorđa Stanića – Zima 1 je jedna od slika gde oslikava pejsaž u impresionističkom maniru nanoseći dosta boje i oslikavajući sliku širokim potezom. Stanićeva slikarska slikarska percepcija natopljena je fluidom poetske osećajnosti. Ovaj slikar durbinski oštrog opažanja svaku sliku dovodi do perfekcije svojim jakim koloritom i toplim bojama. Njegove slike su prepoznatljive po motivima koje radi. To su najčešće pejsaži rodnog kraja kao i ostalih predela centralne Srbije.

Završio je Filozofski fakultet u Beogradu, na odseku Istorije umetnosti.
Samostalno je izlagao 60 puta u gotovo svim većim i manjim gradovima Srbije
Učesnik je preko 200 domaćih i međunarodnih likovnih kolonija i velikog broja kolektivnih izložbi u zemlji i inostranstvu.
Radio je u Užicu kao profesor likovne kulture.
Njegova ulja na platnu su uvek puna boja i punog – reljefnog namaza, koji daju pečat svim njegovim slikama.

Na platnima su prepoznatljivi motivi pejzaža sela i predela i gradova Srbije, najviše Zlatibora, Tare i okolnih sela.
Živi i radi u statusu samostalnog umetnika, u svom rodnom Užicu.Stil mu se kreće u rasponu od klasičnog realizma do impresionizma a najčešče slika uljem na platnu.
Slika Đorđa Stanića – Zima 1 dolazi sa sertifikatom o autentičnosti i originalnosti. Dajte dašak sofisticiranosti svom prostoru uz sliku Đorđa Stanića – Zima 1

Ukoliko imate problema sa registracijom ili Vam je potrebna hitna dostava, molimo Vas da nas kontaktirate telefonom kako bi poručili željeni proizvod!
Za porudžbinu proizvoda telefonskim putem neophodno je da zapamtite šifru ili naziv artikla koji želite kupiti!

Telefon: +381 11 311 0316,  +381 64 113 65 93 – Đorđe

 

 

 

 

Hvala na poverenju!

Gledali ste

Niste pregledali nijedan proizvod.

Pošaljite upit
za ovaj
proizvod

Đorđe Stanić - Zima 1  22x28.jpg

15% POPUSTA

na prvu kupovinu
uz promo kod “SPANAC