Jezik:

Slavoljub Radivojević

Tri gracije

Autor:

Dimenzije slike 70×110

Galerija Španac nije u PDV sistemu.

Samo za online porudžbine

Uz svaku kupovinu dolazi i popust!

Ostvarite 10% popusta na prvu kupovinu uz promo kod "SPANAC" dok zarađujete i poene koje možete iskoristiti za umanjenje računa. Zaradite prosečno 10% od iznosa korpe, nazad na svoj račun nakon svake kupovine. Čak i kada koristite svoje poene, vrednost vaše kupovine se pripisuje vašem nalogu. Uživajte u kupovini umetničkih dela najpoznatijih domaćih slikara.

Opis

Slika Slavoljuba Slave Radivojevića – Tri gracije, je tipičan primer njegovog slikarstva, kao moderan stil sa aktovima u slikama koji ovaj umetnik sugeriše. Slava Radivojević slike radi suptilno sa puno svetlosti i jasnih boja i kolorita. Slika Slavoljuba Slave Radivojevića – Tri gracije je naslikano uljem na platnu. Dimenzije slike bez rama su 70 x 110
Slika je bez rama a uslužno se može uramiti kod nas što garantuje i galerijski popust kod uramljivanja.

Tehnikom ulja na platnu, slika Slavoljuba Slave Radivojevića – Tri gracije nas vodi u jedan drugačiji svet slikarstva. U skladnim, bojama naglašava jedan pravac gde je sve idealizovano i i kroz svoju maštu nam pokazuje kao put kao novom, ka modernom stvaralaštvu gde je sve izraženo u jednoj slici.
Uz negovanje i razvoj lične slikarske poetike, naslikao po porudžbini brojne portrete i slike različitih tematika, za poznata i privatna lica, zajednice, udruženja i institucije …
Slike mu se nalaze na svim kontinentima.

Diplomirao je 1987 god. na Akademiji umetnosti (odsek slikarstvo) u Novom Sadu.
Bavi se aktivno Izlagačkom aktivnošću, svojim samostalnim izložbama i prezentovanjem na grupnim izložbama domaćeg i inostranog prostora. Učestvovuje na likovnim konkursima, održavanjem predavanja, master class o crtanju i slikanju. Povremeno učestvovanje na likovnim kolonijama, aktivni je učesnik umetničkog života, značajni kreator i predstavnik i domaće likovne scene sa važnim prisustvom na inostranoj sceni likovne umetnosti.

Naslikao Bogorodicu beogradsku koja se nalazi na stalnoj postavci u vatikanskom muzeju. Na inauguraciji Papa Benedikt XVI dobio je ovu sliku na poklon od poručioca slike, beogradskog nadbiskupa, metropolita monsinjora Stanislava Hočevara.
Slika Slavoljuba Slave Radivojevića – Tri gracije dolazi sa sertifikatom o autentičnosti i originalnosti. Dajte dašak sofisticiranosti svom prostoru uz sliku Slavoljuba Slave Radivojevića – Tri gracije

Ukoliko imate problema sa registracijom ili Vam je potrebna hitna dostava, molimo Vas da nas kontaktirate telefonom kako bi poručili željeni proizvod!
Za porudžbinu proizvoda telefonskim putem neophodno je da zapamtite šifru ili naziv artikla koji želite kupiti!

Telefon: +381 11 311 0316,  +381 64 113 65 93 – Đorđe

 

 

 

 

Hvala na poverenju!

Gledali ste

Niste pregledali nijedan proizvod.

Pošaljite upit
za ovaj
proizvod

Slavoljub Radivojević - Tri gracije  70x110.jpg

15% POPUSTA

na prvu kupovinu
uz promo kod “SPANAC