Jezik:

Nenad Stanković

Svetlost Njegoševe kapele sa Lovćena

Autor:

Dimenzije slike 38 x 46

111.600,00 RSD

Kupite ovaj proizvod i zaradite 111 bodova!

Galerija Španac nije u PDV sistemu.

Samo za online porudžbine

Uz svaku kupovinu dolazi i popust!

Ostvarite 10% popusta na prvu kupovinu uz promo kod "SPANAC" dok zarađujete i poene koje možete iskoristiti za umanjenje računa. Zaradite prosečno 10% od iznosa korpe, nazad na svoj račun nakon svake kupovine. Čak i kada koristite svoje poene, vrednost vaše kupovine se pripisuje vašem nalogu. Uživajte u kupovini umetničkih dela najpoznatijih domaćih slikara.

Opis

Slika Nenada Stankovića – Svetlost Njegoševe kapele sa Lovćena je tipičan primer Stankovićevog stvaralaštva. Poznat je po svojim futurističkim i nadrealnim slikama. Posebno su istuču njegove slike sa plutajućim objektima poput jedrenjaka.

Ova slika rađena tehnikom je ulje na platnu. Dimenzije slike su 38 x 46 bez rama . Cena Slika Nenada Stankovića – Svetlost Njegoševe kapele sa Lovćena je bez ramom. Slika je bez rama a uslužno se može uramiti kod nas što garantuje i galerijski popust kod uramljivanja

Nenad Stanković je jedan od najistaknutijih predstavnika savremenog srpskog nadealizma. Slikarstvo Nenada Stankovića nadilazi vidljivu stvarnost. Njegova mašta mu dozvoljava da nam svom putu slikarskog dokazivanja jednostavnost prebaci iz vidljivog u nevidljivo. Kao i iz realnog u nadrealno i iz postojećeg u fantastično. On je slikar poetske fantastike.

Prvo pojavljivanje na likovnoj sceni 1977. godine u Aranđelovcu na smotri Mermer i zvuci.
Diplomirao je slikarstvo na Fakultetu Likovnih Umetnosti 1990. godine.
Član je ULUS-a od 1991. godine.
Član je udruženja likovnih umetnika ESNAF.
Više puta izlagao u zemlji i inostranstvu na mnogobrojnim grupnim i samostalnim izložbama.
Oslikao dve crkve u Noćaju kod Sremske Mitrovice i na Đurovom brdu kod Prijepolja (sa ikonostasom).
Više puta nagrađivan: pohvala na oktobarskom Salonu u Šapcu 1982. godine, Povelja na Beogradskom Salonu u Galeriji Progres 2007.godine.
Stankovic je docent – redovni profesor na Univerzitetu Edukons na Akademiji klasicnog slikarstva i predaje predmet Tehnologija slikarstva.

Slika Nenada Stankovića – Svetlost Njegoševe kapele sa Lovćena dolazi sa sertifikatom o autentičnosti i originalnosti. To ga čini idealnim izborom za ljubitelje umetnosti koji traže originalna umetnička dela. Zato se spremite da budete opčinjeni ovim prelepim umetničkim delom. Dajte dašak sofisticiranosti svom prostoru uz sliku Nenada Stankovića – Svetlost Njegoševe kapele sa Lovćena

Ukoliko imate problema sa registracijom ili Vam je potrebna hitna dostava, molimo Vas da nas kontaktirate telefonom kako bi poručili željeni proizvod!
Za porudžbinu proizvoda telefonskim putem neophodno je da zapamtite šifru ili naziv artikla koji želite kupiti!

Telefon: +381 11 311 0316,  +381 64 113 65 93 – Đorđe

 

 

 

 

Hvala na poverenju!

Gledali ste

Niste pregledali nijedan proizvod.

Pošaljite upit
za ovaj
proizvod

Nenad Stanković - Svetlost Njegoševe kapele sa Lovćena  38x46.jpg

15% POPUSTA

na prvu kupovinu
uz promo kod “SPANAC