Jezik:

Jovica Tomašević

Sumrak

Autor:

Dimenzije slike 20 x 40

34.700,00 RSD

Kupite ovaj proizvod i zaradite 34 bodova!

Galerija Španac nije u PDV sistemu.

Samo za online porudžbine

Uz svaku kupovinu dolazi i popust!

Ostvarite 10% popusta na prvu kupovinu uz promo kod "SPANAC" dok zarađujete i poene koje možete iskoristiti za umanjenje računa. Zaradite prosečno 10% od iznosa korpe, nazad na svoj račun nakon svake kupovine. Čak i kada koristite svoje poene, vrednost vaše kupovine se pripisuje vašem nalogu. Uživajte u kupovini umetničkih dela najpoznatijih domaćih slikara.

Opis

Slika Jovice Tomaševića – Sumrak, je klasičan primer poetskog realizma i hiperrealizma, po kome je ovaj umetnik daleko poznat. Ovo umetničko delo je naslikano uljem na platnu. Dimenzije su 20 x 40 cm (bez rama) i 40 x 60 cm (sa ramom). Cena slike Jovice Tomaševića – Sumrak je sa ramom. Ram je drveni tamno braon boje, paspartu je platneni bele boje sa braon-zlatnom bordurom. Ram je odabran sa stilom i u skladu sa bojama na slici.

Tehnikom ulja na platnu, slika Jovice Tomaševića – Sumrak je jedna od slika gde oslikava hiperrealno i precizno detalje iako je u pitanju mala slika. Jovicina slikarska slikarska percepcija natopljena je fluidom poetske osećajnosti. Ovaj slikar durbinski oštrog opažanja svaku sliku dovodi do perfecije svojim fotografskim slikanjem.Jovicine slike su prepoznatljive po motivima koje radi. To su često mrtve prirode i slavske slike koje uramljuje u ručno pravljeni etno ram.

Prve korake u svet slikarstva pravi 1988.godine, kada kreće u likovni studio pri Domu omladine u Sremskoj Mitrovici.
Tu stiče osnovna znanja u crtanju i slikanju. Profesionalno se bavi slikarstvom od 1999.godine.
Od 2000.do 2005.god. proširuje svoja znanja i usavršava se u ateljeu mr. Dragana Martinovića, jednog od najvećih slikara realizma ovih prostora. 2002.god. postaje član likovnog udruženja “ESNAF”.
Izlagao na dve samostalne i oko dvadeset kolektivnih izložbi. Zatupljen u mnogobrojnim kolekcijama u zemlji i inostranstvu. Zivi i radi u Sremskoj Mitrovici.

Njegove slike odišu vedrinom, moćnim koloritom, preciznim oslikavanjem i tačnošću poteza. To fotografsko slikanje ga je svrstalo među najbolje slikare magične precizne figuracije. Izlagao je mnogo puta u zemlji i inostranstvu a njegove slike kupuju kolekcionari širom sveta. Slika Jovice Tomaševića – Sumrak dolazi sa sertifikatom o autentičnosti i originalnosti. Dajte dašak sofisticiranosti svom prostoru uz sliku Jovice Tomaševića – Sumrak

Ukoliko imate problema sa registracijom ili Vam je potrebna hitna dostava, molimo Vas da nas kontaktirate telefonom kako bi poručili željeni proizvod!
Za porudžbinu proizvoda telefonskim putem neophodno je da zapamtite šifru ili naziv artikla koji želite kupiti!

Telefon: +381 11 311 0316,  +381 64 113 65 93 – Đorđe

 

 

 

 

Hvala na poverenju!

Gledali ste

Niste pregledali nijedan proizvod.

Pošaljite upit
za ovaj
proizvod

Jovica Tomašević  - Sumrak  20x40 (2).png_product

15% POPUSTA

na prvu kupovinu
uz promo kod “SPANAC