Jezik:

Siniša Labus

Šuma

Autor:

Dimenzije slike 65×100

198.400,00 RSD

Kupite ovaj proizvod i zaradite 198 bodova!

Galerija Španac nije u PDV sistemu.

Samo za online porudžbine

Uz svaku kupovinu dolazi i popust!

Ostvarite 10% popusta na prvu kupovinu uz promo kod "SPANAC" dok zarađujete i poene koje možete iskoristiti za umanjenje računa. Zaradite prosečno 10% od iznosa korpe, nazad na svoj račun nakon svake kupovine. Čak i kada koristite svoje poene, vrednost vaše kupovine se pripisuje vašem nalogu. Uživajte u kupovini umetničkih dela najpoznatijih domaćih slikara.

Opis

Slika Siniše Labusa – Šuma je primer hiperrealnog slikarstva jednog od naših najboljih slikara precizne figuracije. Od malena se bavi crtanjem i slikanjem. Prva teoretska iskustva stiče u hodajućoj školi magistra vajarstva Vuka Bojovića. Kasnije uči kod Dragana Maleševića Tapija, a istovremeno obilazi i ateljee drugih savremenih realnih slikara. Slika tehnikom ulja na platnu, koristeći tradicionalne materijale i metode slikanja.

Dimenzije slike su 65 x 100 bez rama i 89 x 124 sa ramom. Uz kupljenju sliku Siniše Labusa – Šuma ide originalni sertifikat. To je potvrda o originalnosti i autentičnosti slikarskog dela.

Cena slike Siniše Labusa – Šuma je sa ramom. Glavni ram je lux staro zlato široki, a paspartu je drveni bele sa zlatnim slipom koji prati boje na slici i daje slici posebnu notu.

Spektar interesovanja mu je vrlo širok, pa se predano bavi kako portretima i mrtvim prirodama, tako i pejzažima i istorijsko – mitološkim kompozicijama.
U svojim delima posebnu pažnju posvećuje istraživanju nacionalnih vrednosti, želeći da na taj način dospe do internacionalnog i opšteljudskog.

Na njegovim slikama mrtve prirode dominiraju voće, koje radi u dahu sa takvom preciznočću da gledalac pomisli da je fotografija. Uz voće slika staklene i porcelanske čaše, bokale, činije i avane. Neretko uz mrtvu prirodu slika i muzičke instrumente koje se dopadljivo i romantično uklapa sa njegovim slikama mrtve prirode.

Pejsaže slika sa preciznim oslikavanjem cvetnih i mirisnih polja sa stablima drveća koja su često na njegovim pejsažima. Uglavnom slika šumske proplanke, planinske puteve sa okolnim rastinjem kao i ostalo livadsko cveće. Na njegovim pejsažima su često i motivi starih majstora kao i motivi naših Nacionalnih parkova.

Slika Siniše Labusa – Šuma je tipičan primer njegove škole slikanja i sa svojim jedinstvenim slikanjem je osvojio ne samo naše prostore nego i Evropu Ameriku. Ugleda se na najistaknutije predstavnike baroka, visoke renesanse i realizma u ruskom slikarstvu 19. veka.
Za najveće uzore smatra španskog umetnika Dijega Velaskeza i ruskog slikara Ilju Rjepina. Do sada je samostalno izlagao u Beogradu, Novom Sadu, Apatinu, Zlatiboru i drugim gradovima Srbije, a kolektivno je nastupao u Čikagu, Vašingtonu, Njujorku, La Hoji i Karmelu.
Dela mu se nalaze u mnogim privatnim kolekcijama širom zemlje i sveta. U galeriji Španac ima najveću ponudu slika.

 

Ukoliko imate problema sa registracijom ili Vam je potrebna hitna dostava, molimo Vas da nas kontaktirate telefonom kako bi poručili željeni proizvod!
Za porudžbinu proizvoda telefonskim putem neophodno je da zapamtite šifru ili naziv artikla koji želite kupiti!

Telefon: +381 11 311 0316,  +381 64 113 65 93 – Đorđe

 

 

 

 

Hvala na poverenju!

Gledali ste

Niste pregledali nijedan proizvod.

Pošaljite upit
za ovaj
proizvod

Siniša Labus - Šuma  65x100.jpg

15% POPUSTA

na prvu kupovinu
uz promo kod “SPANAC