Jezik:

Staniša Stojiljković

Stara maslina

Autor:

Dimenzije slike 50 x 60

79.300,00 RSD

Kupite ovaj proizvod i zaradite 79 bodova!

Galerija Španac nije u PDV sistemu.

Samo za online porudžbine

Uz svaku kupovinu dolazi i popust!

Ostvarite 10% popusta na prvu kupovinu uz promo kod "SPANAC" dok zarađujete i poene koje možete iskoristiti za umanjenje računa. Zaradite prosečno 10% od iznosa korpe, nazad na svoj račun nakon svake kupovine. Čak i kada koristite svoje poene, vrednost vaše kupovine se pripisuje vašem nalogu. Uživajte u kupovini umetničkih dela najpoznatijih domaćih slikara.

Opis

Slika Staniše Stojiljkovića – Stara maslina budi poseban osećaj kod ljudi koji vole more. Morska idila dočarano verno i slikarski do perfekcije. Morski motivi su često oslikani u umetničkim slikama ali ovo remek delo Staniše Stojiljkovića – Stara maslina vas ne može ostaviti ravnodušno. Njegovi zimski i jesenji motivi na pejsažima su posebno ispraćeni kod ljubitelja umetnosti  i umetničkih slika.

Ovo umetničko delo, naslikano uljem na platnu. Dimenzije su 50 x 60 cm (bez rama) i  66 x 76 cm ( ra ramom). Cena Slika Staniše Stojiljkovića – Stara maslina je sa ramom. Ram Slika Staniše Stojiljkovića je prilagođen slici. Ram je lux široki beli sa srebrnim slipom. Ram je odabran sa stilom i u skladu sa bojama na slici. Ovaj umetnik modernog opusa već godinama pokazuje izuzetan talenat a posebno je prepoznatljiv sa svojim pejsažima koje radi u dahu i sa velikom strašću.

Tehnikom ulja na platnu Slika Staniše Stojiljkovića – Stara maslina nas vodi na putovanje u jedan drugačiji, idiličan svet. Na njegovim platnima je često pejsaž sa šumskim motivima, ravnicama, rečicama i jezercima. Posebnu pažnju privlače njegovi topli tonovi i živopisni kolorit koji je stvaraju slici posebnu toplinu.Njegove slike su tople i jedinstvene po toj prozračnosti i duhu koji on prenosi na platno. Svaka njegova slika je igra boja i zrakova sunca gde sunčevi zraci dominatno skreću pažnju na slici. Svaka njegova slika opisuje do perfekcije godišnje doba koje preovladava na slici.

Izlagao je samostalno, i ucestvovao na mnogim grupnim izlozbama.
Njegova dela se mogu naci u mnogim domacim i stranim galerijama, te u vlasnistvu kolekcionara.
Sklop kolorita, posvećenosti detalju sa posebnim akcentom na svetlost cini celovitost ambijenta, prijatne emocije.
Samim tim to i jeste svojevrstan vapaj za duševnim mirom samog autora.

Slika Staniše Stojiljkovića – Stara maslina dolazi sa sertifikatom o autentičnosti i originalnosti. To ga čini idealnim izborom za ljubitelje pejsaža i moderne umetnosti koji traže originalna umetnička dela. Zato se spremite da budete opčinjeni ovim prelepim umetničkim delom. Dajte dašak sofisticiranosti svom prostoru uz sliku Staniše Stojiljkovića – Stara maslina

Ukoliko imate problema sa registracijom ili Vam je potrebna hitna dostava, molimo Vas da nas kontaktirate telefonom kako bi poručili željeni proizvod!
Za porudžbinu proizvoda telefonskim putem neophodno je da zapamtite šifru ili naziv artikla koji želite kupiti!

Telefon: +381 11 311 0316,  +381 64 113 65 93 – Đorđe

 

 

 

 

Hvala na poverenju!

Gledali ste

Niste pregledali nijedan proizvod.

Pošaljite upit
za ovaj
proizvod

Staniša Stojiljković - Stara maslina 50x60.jpg

10% POPUSTA

na prvu kupovinu
uz promo kod “SPANAC