Jezik:

Sandra Mitrović

Slika Sandre Mitrović – Ostrog

Autor:

Dimenzije slike 40 x 30

59.500,00 RSD

Kupite ovaj proizvod i zaradite 59 bodova!

Galerija Španac nije u PDV sistemu.

Samo za online porudžbine

Uz svaku kupovinu dolazi i popust!

Ostvarite 10% popusta na prvu kupovinu uz promo kod "SPANAC" dok zarađujete i poene koje možete iskoristiti za umanjenje računa. Zaradite prosečno 10% od iznosa korpe, nazad na svoj račun nakon svake kupovine. Čak i kada koristite svoje poene, vrednost vaše kupovine se pripisuje vašem nalogu. Uživajte u kupovini umetničkih dela najpoznatijih domaćih slikara.

Opis

Slika Sandre Mitrović – Ostrog, budi posebno osećanje kod vole religijske motive. Motiv Ostroga je često oslikan u umetničkim slikama. Ovo umetničko delo, naslikano uljem na platnu. Dimenzije su 40 x 30 cm (bez rama) i  52 x 42 cm ( ra ramom). Cena slike Sandre Mitrović  – Ostrog je sa ramom.

Ram slike Sandre Mitrović – Ostrog je prilagođen slici. Ova umetnica modernog opusa već godinama pokazuje izuzetan talenat. Svoje motive bira sa razlogom da mladim ljudima olakša kad su u pitanju moderne, svetle i lepo uklopive slike. Ram je drveni bež, a paspartu je tanak drveni slip braon boje. Ram je odabran sa stilom i u skladu sa bojama na slici.

Tehnikom ulja na platnu Sandra Mitrović vodi nas na putovanje u jedan drugačiji, idiličan svet. Na Sandrinim platnima je često Perast, grad njenog detinjstva i odrastanja. U poslednje vreme slika i motive Beograda, Srbije i naših manastira.

U nijansama plave, u izmaglici, gubi se tanana linija koja razdvaja nebo i more, njene najveće inspiracije. Likovi su zagledani u daljinu, u pučinu, ponekad bezbrižni, a ponekad zamišljeni. Dečijim pogledom posmatra krajolik, more i reku razliveno kao ulje, mirno i pitomo.

Njene slike su tople i deca pogotovo reaguju pozitivno. Tu su barke, devojčice i dečaci, i mornarski dekor, kao nezaobilazni deo pejzaža. Njene slike nas svakako vraćaju u davna vremena i podsećaju na detinjstvo.Kao najveća inspiracija iz njenih slika ponekad zaiskri legendarni Vojo Stanić.

Slika Sandre Mitrović – Ostrog dolazi sa sertifikatom o autentičnosti i originalnosti. To ga čini idealnim izborom za ljubitelje moderne umetnosti koji traže originalna umetnička dela. Zato se spremite da budete opčinjeni ovim prelepim umetničkim delom. Dajte dašak sofisticiranosti svom prostoru uz sliku Sandre Mitrović – Ostrog

Ukoliko imate problema sa registracijom ili Vam je potrebna hitna dostava, molimo Vas da nas kontaktirate telefonom kako bi poručili željeni proizvod!
Za porudžbinu proizvoda telefonskim putem neophodno je da zapamtite šifru ili naziv artikla koji želite kupiti!

Telefon: +381 11 311 0316,  +381 64 113 65 93 – Đorđe

 

 

 

 

Hvala na poverenju!

Gledali ste

Niste pregledali nijedan proizvod.

Pošaljite upit
za ovaj
proizvod

10% POPUSTA

na prvu kupovinu
uz promo kod “SPANAC