Jezik:

Predrag Vitezović

Slika Predraga Vitezovića – Zimska sonata

Autor:

Dimenzije slike 120 x 80

198.400,00 RSD

Kupite ovaj proizvod i zaradite 198 bodova!

Galerija Španac nije u PDV sistemu.

Samo za online porudžbine

Uz svaku kupovinu dolazi i popust!

Ostvarite 10% popusta na prvu kupovinu uz promo kod "SPANAC" dok zarađujete i poene koje možete iskoristiti za umanjenje računa. Zaradite prosečno 10% od iznosa korpe, nazad na svoj račun nakon svake kupovine. Čak i kada koristite svoje poene, vrednost vaše kupovine se pripisuje vašem nalogu. Uživajte u kupovini umetničkih dela najpoznatijih domaćih slikara.

Opis

Slika Predraga Vitezovića – Zimska sonata, budi poseban osećaj jer je zimska idila dočarano verno i slikarski do perfekcije. Zimski motivi su često oslikani u umetničkim slikama ali ovo remek delo Predraga Vitezovića vas ne može ostaviti ravnodušno. Njegovi zimski i jesenji motivi na pejsažima su posebno ispraćeni kod ljubitelja umetnosti  i umetničkih slika.

Ovo umetničko delo, naslikano uljem na platnu. Dimenzije su 120 x 80 cm (bez rama) i  140 x 100 cm ( ra ramom). Cena slike Predraga Vitezovića – Zimska sonata je sa ramom.Ram slike Predraga Vitezovića – Zimska sonata je prilagođen slici. Ram je drveni rustičan tamno bordo boje sa paspartuom staro zlato kao dodatni ram. Ram je odabran sa stilom i u skladu sa bojama na slici. Ovaj umetnik modernog opusa već godinama pokazuje izuzetan talenat a posebno je prepoznatljiv sa svojim pejsažima i sunčevim zracima koje radi u dahu i sa velikom strašću.

Tehnikom ulja na platnu Predraga Vitezovića – Zimska sonata nas vodi na putovanje u jedan drugačiji, idiličan svet. Na Vitezovićevim platnima je često pejsaž sa šumskim motivima, vodopadima, rečicama i jezercima. Posebnu pažnju privlače njegovi sunčevi zraci koji prolaze kroz krošnje drveća i stvaraju slici posebnu toplinu. Zimska sonata je pravi primer njegovog hiperrealnog slikarstva.

U nijansama sive, žute i bele u izmaglici, gubi se tanana linija koja razdvaja nebo sa ostatkom pejsaža gde probijanje sunčevih zraka dobija na prednosti i daje slici posebnu notu. Njegove slike su tople i jedinstvene po toj prozračnosti i duhu koji on prenosi na platno. Svaka njegova slika je igra boja i zrakova sunca gde sunčevi zraci dominatno skreću pažnju na slici a ujedno su njegova najveća inspiracija. Veliki ljubitelji njegovih slika znaju da se njegove slike rade dugo pa neretko čekaju njegove slike i po nekoliko meseci.

Slika Predraga Vitezovića – Zimska sonata dolazi sa sertifikatom o autentičnosti i originalnosti. To ga čini idealnim izborom za ljubitelje pejsaža i moderne umetnosti koji traže originalna umetnička dela. Zato se spremite da budete opčinjeni ovim prelepim umetničkim delom. Dajte dašak sofisticiranosti svom prostoru uz sliku Predraga Vitezovića – Zimska sonata

 

 

Ukoliko imate problema sa registracijom ili Vam je potrebna hitna dostava, molimo Vas da nas kontaktirate telefonom kako bi poručili željeni proizvod!
Za porudžbinu proizvoda telefonskim putem neophodno je da zapamtite šifru ili naziv artikla koji želite kupiti!

Telefon: +381 11 311 0316,  +381 64 113 65 93 – Đorđe

 

 

 

 

Hvala na poverenju!

Gledali ste

Niste pregledali nijedan proizvod.

Pošaljite upit
za ovaj
proizvod

10% POPUSTA

na prvu kupovinu
uz promo kod “SPANAC