Jezik:

Predrag Radovanović

Slika Predraga Radovanovića – Sepet

Autor:

Dimenzije slike 60 x 40

68.200,00 RSD

Kupite ovaj proizvod i zaradite 68 bodova!

Galerija Španac nije u PDV sistemu.

Samo za online porudžbine

Uz svaku kupovinu dolazi i popust!

Ostvarite 10% popusta na prvu kupovinu uz promo kod "SPANAC" dok zarađujete i poene koje možete iskoristiti za umanjenje računa. Zaradite prosečno 10% od iznosa korpe, nazad na svoj račun nakon svake kupovine. Čak i kada koristite svoje poene, vrednost vaše kupovine se pripisuje vašem nalogu. Uživajte u kupovini umetničkih dela najpoznatijih domaćih slikara.

Opis

Slika Predraga Radovanovića – Sepet, je tipičan primer mrtve prirode autora a urađena je slikarski do perfekcije. Motivi mrtve prirode su često oslikani u umetničkim slikama ali ovo remek delo Predraga Radovanovića vas ne može ostaviti ravnodušno. Njegovi motivi sa pejsažima a posebno mrtve prirode su posebno ispraćeni kod ljubitelja umetnosti  i umetničkih slika.

Ovo umetničko delo, naslikano uljem na platnu. Dimenzije su 60 x 40 cm (bez rama) i  80 x 60 cm ( ra ramom). Cena slike Predraga Radovanovića – Sepet je sa ramom. Ram slike Predraga Radovanovića – Sepet je prilagođen slici. Ram je zlatni sa perlama, a paspartu je drveni braon ram sa zlatnim slipom. Ram je odabran sa stilom i u skladu sa bojama na slici. Ovaj umetnik modernog opusa već godinama pokazuje izuzetan talenat a posebno je prepoznatljiv sa svojim mrtvim prirodama koje radi u dahu i sa velikom strašću.

Tehnikom ulja na platnu slike Predraga Radovanovića – Sepet nas vodi na putovanje u jedan drugačiji, idiličan svet. Na njegovim platnima je najčešće motiv mrtve prirode koje je usavršio u ateljeu Dragana Martinovića. Posebnu pažnju privlače njegovi topli tonovi i živopisni kolorit koji je stvaraju slici posebnu toplinu.

Peđa Radovanovic, zaljubljenik je u konje i boje, i gledajući njegove slike, vi vidite ergelu platana koje odišu majstoriskim crtežom, koloritom i prefinjenom materijalizacijom.
Dugi niz godina radio je kao saradnik u ateljeu Dragana Martinovića, postao aktivan član Esnafa, izlagao na mnogobrojnim grupnim izložbama u gotovo svim većim gradovima Srbije, a i u inostranstvu.

Slika Predraga Radovanovića – Sepet dolazi sa sertifikatom o autentičnosti i originalnosti. To ga čini idealnim izborom za ljubitelje pejsaža i moderne umetnosti koji traže originalna umetnička dela. Zato se spremite da budete opčinjeni ovim prelepim umetničkim delom. Dajte dašak sofisticiranosti svom prostoru uz sliku Predraga Radovanovića – Sepet

Ukoliko imate problema sa registracijom ili Vam je potrebna hitna dostava, molimo Vas da nas kontaktirate telefonom kako bi poručili željeni proizvod!
Za porudžbinu proizvoda telefonskim putem neophodno je da zapamtite šifru ili naziv artikla koji želite kupiti!

Telefon: +381 11 311 0316,  +381 64 113 65 93 – Đorđe

 

 

 

 

Hvala na poverenju!

Gledali ste

Niste pregledali nijedan proizvod.

Pošaljite upit
za ovaj
proizvod

15% POPUSTA

na prvu kupovinu
uz promo kod “SPANAC