Jezik:

Miljan Vasiljević

Slika Miljana Vasiljevića – Polje belih rada

Autor:

Dimenzije slike 18 x 24

39.600,00 RSD

Kupite ovaj proizvod i zaradite 39 bodova!

Galerija Španac nije u PDV sistemu.

Samo za online porudžbine

Uz svaku kupovinu dolazi i popust!

Ostvarite 10% popusta na prvu kupovinu uz promo kod "SPANAC" dok zarađujete i poene koje možete iskoristiti za umanjenje računa. Zaradite prosečno 10% od iznosa korpe, nazad na svoj račun nakon svake kupovine. Čak i kada koristite svoje poene, vrednost vaše kupovine se pripisuje vašem nalogu. Uživajte u kupovini umetničkih dela najpoznatijih domaćih slikara.

Opis

Slika Miljana Vasiljevića – Polje belih rada, je klasičan primer poetskog realizma i hiperrealizma, po kome je ovaj umetnik daleko poznat. Ovo umetničko delo je naslikano uljem na platnu. Dimenzije su 18 x 24 cm (bez rama) i 38 x 44 cm (sa ramom). Cena slike Miljana Vasiljevića – Polje belih rada je sa ramom. Ram je drveni bež, a paspartu je drveni bež sa zlatnim slipom. Ram je odabran sa stilom i u skladu sa bojama na slici.

Tehnikom ulja na platnu, slika Miljana Vasiljevića – Polje belih rada je jedna od slika gde oslikava hiperrealno i precizno detalje. Na njegovim slikama mrtve prirode dominira voće, koje radi u dahu sa takvom preciznočću da gledalac pomisli da je fotografija. Voće su osnova i to jabuke, grožđe, narovi, trešnje i jagode. Uz voće slika staklene i porcelanske čaše, bokale, činije i samovare. Neretko uz mrtvu prirodu slika i cveće koje se dopadljivo i romantično uklapa sa njegovim slikama mrtve prirode.

Pejsaže slika sa preciznim oslikavanjem žitnih, cvetnih i mirisnih polja sa stablima drveća koja su često na njegovim pejsažima. Uglavnom slika breze, maslačke, bele rade, makove i ostalo livadsko cveće. Na njegovim pejsažima su često vetrenjače po kojima je prepoznatljiv i daleko poznat. Slika jutarnje i večernje motive koji daju posebnu toplinu slici sa obrisima sunca koje polako zalazi u suton.

Izlagao je i radio u Beogradu i Torontu. Zastupljen je u leksikonima, monografijama i knjigama o umetnosti. Ima svoje slike u stalnim postavkama u “Liss Gallery” u Torontu i u više galerija u Srbiji. Njegove slike možete videti u galeriji Španac gde je najveći broj njegovih slika izložen. Slika Miljana Vasiljevića – Polje belih rada dolazi sa sertifikatom o autentičnosti i originalnosti. Dajte dašak sofisticiranosti svom prostoru uz sliku Miljana Vasiljevića – Polje belih rada

Ukoliko imate problema sa registracijom ili Vam je potrebna hitna dostava, molimo Vas da nas kontaktirate telefonom kako bi poručili željeni proizvod!
Za porudžbinu proizvoda telefonskim putem neophodno je da zapamtite šifru ili naziv artikla koji želite kupiti!

Telefon: +381 11 311 0316,  +381 64 113 65 93 – Đorđe

 

 

 

 

Hvala na poverenju!

Gledali ste

Niste pregledali nijedan proizvod.

Pošaljite upit
za ovaj
proizvod

10% POPUSTA

na prvu kupovinu
uz promo kod “SPANAC