Jezik:

Milan Miletić

Slika Milana Miletića – Gospa od Škrpjela

Autor:

Dimenzije slike 60 x 80

396.800,00 RSD

Kupite ovaj proizvod i zaradite 396 bodova!

Galerija Španac nije u PDV sistemu.

Samo za online porudžbine

Uz svaku kupovinu dolazi i popust!

Ostvarite 10% popusta na prvu kupovinu uz promo kod "SPANAC" dok zarađujete i poene koje možete iskoristiti za umanjenje računa. Zaradite prosečno 10% od iznosa korpe, nazad na svoj račun nakon svake kupovine. Čak i kada koristite svoje poene, vrednost vaše kupovine se pripisuje vašem nalogu. Uživajte u kupovini umetničkih dela najpoznatijih domaćih slikara.

Opis

Slika Milana Miletića – Gospa od Škrpjela je umetničko dela našeg poznatog slikara. Rađena je tehnikom ulje na platnu.  Njegov slikarski opus je lako prepoznatljiv. Njegove motive na slikama smo često viđali po velikim izložbama širom zemlje gde je izlagao. Odabrao je mrtvu prirodu kao osnovu sa primesama starih manastira i srednjovekovnim motivima na svojim slikama. Neretko su mu na slikama motivi Hilandar, Manastir Ostrog i  monasi.

Dimenzije slike Milana Miletića – Gospa od Škrpjela bez rama 60×80, a sa ramom 84×104. Cena slike Milana Miletića – Gospa od Škrpjela je sa ramom. Ram je lux tamno sivi, a paspartu je svetlo sivi sa tankim unutrašnjim svetlo plavim slipom. Sertifikat o originalnosti i autentičnosti dela ide uz kupljenu sliku.

Milan Miletić je nesumnjivo jedan od najdoslednijih naših slikara, ne samo u okviru svoje generacije: njegov osnovni slikarski stav začet je krajem davnih sedamdesetih godina prošlog veka i razvija se i bogati u istom duhu do dana današnjeg. Miletićevo slikarstvo je pravi savremeni realizam. On je realista koji negira realizam, ne težeći pritom da uđe u svet nadrealnog. Umesto fantastike njegove slike nude sakralni mir, duhovnu tišinu i osećaj neke praiskonske tajne.

Jedan je od retkih slikara realista koji je svrstan u knjigu Nikole Kusovca Srpsko slikarstvo 20. veka. Njegove slike se nalaze u domovima velikh ljubitelja slikarstva i kolekcionara. Milan Miletić je izlagao je na preko sto grupnih izložbi i trinaest samostalnih. Primio je više domaćih i međunarodnih nagrada.

Pored toga, slika Milana Miletića – Gospa od Škrpjela dolazi sa sertifikatom o autentičnosti i originalnosti. To ga čini idealnim izborom za ljubitelje umetnosti koji traže originalna umetnička dela. Zato se spremite da budete opčinjeni ovim prelepim umetničkim delom. Dajte dašak sofisticiranosti svom prostoru uz sliku Milana Miletića – Gospa od Škrpjela

Ukoliko imate problema sa registracijom ili Vam je potrebna hitna dostava, molimo Vas da nas kontaktirate telefonom kako bi poručili željeni proizvod!
Za porudžbinu proizvoda telefonskim putem neophodno je da zapamtite šifru ili naziv artikla koji želite kupiti!

Telefon: +381 11 311 0316,  +381 64 113 65 93 – Đorđe

 

 

 

 

Hvala na poverenju!

Gledali ste

Niste pregledali nijedan proizvod.

Pošaljite upit
za ovaj
proizvod

15% POPUSTA

na prvu kupovinu
uz promo kod “SPANAC