Jezik:

Ištvan Penzeš

Slika Ištvana Penzeša – Guske

Autor:

Dimenzije slike 40 x 50

99.200,00 RSD

Kupite ovaj proizvod i zaradite 99 bodova!

Galerija Španac nije u PDV sistemu.

Samo za online porudžbine

Uz svaku kupovinu dolazi i popust!

Ostvarite 10% popusta na prvu kupovinu uz promo kod "SPANAC" dok zarađujete i poene koje možete iskoristiti za umanjenje računa. Zaradite prosečno 10% od iznosa korpe, nazad na svoj račun nakon svake kupovine. Čak i kada koristite svoje poene, vrednost vaše kupovine se pripisuje vašem nalogu. Uživajte u kupovini umetničkih dela najpoznatijih domaćih slikara.

Opis

Slika Ištvana Penzeša – Guske, je tipičan primer njegovog slikarskog opusa a urađena je slikarski do perfekcije. Motivi sela, ravnica i bogatih Vojvođanskih pejsaža su često oslikani u umetničkim slikama ali ovo remek delo Ištvana Penzeša vas ne može ostaviti ravnodušno. Njegovi motivi pejsaža i mrtve prirode su posebno ispraćeni kod ljubitelja umetnosti  i umetničkih slika.

Ovo umetničko delo, naslikano uljem na platnu. Dimenzije su 40 x 50 cm (bez rama) i  60 x 70 cm ( ra ramom). Cena slike Ištvana Penzeša – Guske je sa ramom. Ram slike Ištvana Penzeša – Guske je prilagođen slici. Ram je lux staro zlato, a paspartu je bež ram sa zlatnim slipom. Ram je odabran sa stilom i u skladu sa bojama na slici. Ovaj umetnik naivnog i hiperrealnog opusa već godinama pokazuje izuzetan kvalitet a posebno je prepoznatljiv sa svojim pejsažima koje radi u dahu i sa velikom strašću.

Tehnikom ulja na platnu slike Ištvana Penzeša – Guske nas vodi na putovanje u jedan drugačiji, idiličan svet. Slikarstvo je zavoleo još u osnovnoj školi što traje i dan danas.Već je tada znao da će ga to pratiti celog mog zivota.Počeo je sam crtati vec u trećem razredu osnovne škole.Ne stidi se da kaže da nikada ni od koga nije učio slikati čak ni jedan potez.Učio je sam, kopirajući velike majstore godinama dok nije video da je sam savladao način slikanja.Od tada to radi na svoj način. Do sada je uradio oko 1500 slika koje se nalaze u oko 15 zemalja širom sveta od Amerike do Kine.Radi potpuno sam, isključivo lupom naravno izmedju 4 zida.Pored slikanja bavim se i muzikom, i učenjem jezika.
Živi i radi U Bečeju.

Slika Ištvana Penzeša – Guske dolazi sa sertifikatom o autentičnosti i originalnosti. To ga čini idealnim izborom za ljubitelje pejsaža i moderne umetnosti koji traže originalna umetnička dela. Zato se spremite da budete opčinjeni ovim prelepim umetničkim delom. Dajte dašak sofisticiranosti svom prostoru uz sliku Ištvana Penzeša – Guske

Ukoliko imate problema sa registracijom ili Vam je potrebna hitna dostava, molimo Vas da nas kontaktirate telefonom kako bi poručili željeni proizvod!
Za porudžbinu proizvoda telefonskim putem neophodno je da zapamtite šifru ili naziv artikla koji želite kupiti!

Telefon: +381 11 311 0316,  +381 64 113 65 93 – Đorđe

 

 

 

 

Hvala na poverenju!

Gledali ste

Niste pregledali nijedan proizvod.

Pošaljite upit
za ovaj
proizvod

15% POPUSTA

na prvu kupovinu
uz promo kod “SPANAC