Jezik:

Gordana Gajin

Slika Gordane Gajin – Žuta kuća

Autor:

Dimenzije slike 30 x 50

68.200,00 RSD

Kupite ovaj proizvod i zaradite 68 bodova!

Galerija Španac nije u PDV sistemu.

Samo za online porudžbine

Uz svaku kupovinu dolazi i popust!

Ostvarite 10% popusta na prvu kupovinu uz promo kod "SPANAC" dok zarađujete i poene koje možete iskoristiti za umanjenje računa. Zaradite prosečno 10% od iznosa korpe, nazad na svoj račun nakon svake kupovine. Čak i kada koristite svoje poene, vrednost vaše kupovine se pripisuje vašem nalogu. Uživajte u kupovini umetničkih dela najpoznatijih domaćih slikara.

Opis

Slika Gordane Gajin – Žuta kuća, budi poseban osećaj kod ljudi koji vole ravnicu i zimske pejsaže jer je ovaj pejsaž dočaran verno. Pejsaži su često oslikani u umetničkim slikama ali ovo remek delo Gordane Gajin vas ne može ostaviti ravnodušno. Njeni zimski motivi na pejsažima su posebno ispraćeni kod ljubitelja umetnosti  i umetničkih slika.

Ovo umetničko delo, naslikano je uljem na platnu. Dimenzije su 30 x 50 cm (bez rama) i  62 x 82 cm ( ra ramom). Cena slike Gordane Gajin – Žuta kuća je sa ramom. Ram slike Gordane Gajin – Žuta kuća je prilagođen slici. Ram je rustičan tamno braon, a paspartu je široki platneni prljavo beli sa perlama. Ram je odabran sa stilom i u skladu sa bojama na slici. Ova umetnica modernog opusa već godinama pokazuje izuzetan talenat a posebno je prepoznatljiv sa svojim pejsažima koje radi u dahu i sa velikom strašću.

Tehnikom ulja na platnu slika Gordane Gajin – Žuta kuća nas vodi na putovanje u jedan drugačiji, idiličan svet. Na njenim platnima je često pejsaž sa zimskim motivima, ravnicama i starim kućama u Banatu . Posebnu pažnju privlače topli tonovi i živopisni kolorit koji je stvaraju slici posebnu toplinu.

Gordana Gajin svoj nepresušni talenat u slikarstvu je usavršila u ateljeu Vasilija Vase Dolovačkog, u periodu od 1994. do 2000.godine.
Od tada radi i samostalno izlaže svoje slike širom zemlje.
Učestvuje i na mnogim grupnim likovnim manifestacijama. 2008.godine je pozvana da učestvuje na XXVI – om Oktobarskom likovnom salonu u Kovinu, gde dobija i nagradu za slikarstvo.U 2012.godini postaje član ULUS – a.

Slika Gordane Gajin – Žuta kuća dolazi sa sertifikatom o autentičnosti i originalnosti. Zato se spremite da budete opčinjeni ovim prelepim umetničkim delom. Dajte dašak sofisticiranosti svom prostoru uz sliku Gordane Gajin – Žuta kuća

Ukoliko imate problema sa registracijom ili Vam je potrebna hitna dostava, molimo Vas da nas kontaktirate telefonom kako bi poručili željeni proizvod!
Za porudžbinu proizvoda telefonskim putem neophodno je da zapamtite šifru ili naziv artikla koji želite kupiti!

Telefon: +381 11 311 0316,  +381 64 113 65 93 – Đorđe

 

 

 

 

Hvala na poverenju!

Gledali ste

Niste pregledali nijedan proizvod.

Pošaljite upit
za ovaj
proizvod

10% POPUSTA

na prvu kupovinu
uz promo kod “SPANAC