Jezik:

Goran Mitrović

Slika Gorana Mitrovića – Putujući muzičari

Autor:

Dimenzije slike 40 x 50

89.300,00 RSD

Kupite ovaj proizvod i zaradite 89 bodova!

Galerija Španac nije u PDV sistemu.

Samo za online porudžbine

Uz svaku kupovinu dolazi i popust!

Ostvarite 10% popusta na prvu kupovinu uz promo kod "SPANAC" dok zarađujete i poene koje možete iskoristiti za umanjenje računa. Zaradite prosečno 10% od iznosa korpe, nazad na svoj račun nakon svake kupovine. Čak i kada koristite svoje poene, vrednost vaše kupovine se pripisuje vašem nalogu. Uživajte u kupovini umetničkih dela najpoznatijih domaćih slikara.

Opis

Slika Gorana Mitrovića – Putujući muzičari je tipičan primer njegovog današnjeg savremenog slikarstva. Ovo je idealan primer njegove škole slikanja.Goran Mitrović je slikar pejsaža sa prepoznatljivom atmosferom.On je slikar nadrealnog,metafizičkog i fantastičnog sveta. Poetski realizam koji prinosi miris i dodir, simbolično i scenično, mitsko i magično.

Ova slika rađena je kombinovanom tehnikom na platnu. Dimenzije slike Gorana Mitrovića – Putujući muzičari su 40 x 50 bez rama i 60 x 70 sa ramom. Cena slike Gorana Mitrovića – Putujući muzičari je sa ramom. Ram je pažljivo odabran od strane autora. Glavni ram je drveni široki tamno sivi, a paspartu je drveni svetlo sivi ram koji prati pastelne boje na slici i daje slici posebnu notu.

Njegove slike imaju posebno i simboličnio značenje melanholičnog štimunga. Njegova strašila, i čovekolike lutke svojim pojavama vas uvlače u prizore opuštenih salaša kao element fantastike. Mitrovićev način slikanja po svom realističnom maniru stoji u suprotnosti sa ezoteričnim sadržajem njegovih slika. Upravo taj kontrast daje ubedljivost u koja je zapravo izvor njegovog emotivnog delovanja. Tehnika i sadržina njegovih slika pokazuje da je vešt crtač i sjajan kolorista.Sve scene i prizori Mitrovićevih  slika su u stalnom pokretu. Ove scene su rezultata brilijantne slikarske virtuoznosti i čistog pogleda. Lepa, prostrana nebesa moćna su sinteza svetlosti prostora, tajanstvena i lepa.

Mirovićeva dela se nalaze u mnogim uglednim institucijama, galerijama, kao i u privatnim kolekcijama. Izlagao je nebrojeno puta u zemlji i inostranstvu. Zastupljen je enciklopedijama, leksikonima i knjigama o umetnosti.
Slika Gorana Mitrovića – Putujući muzičari  dolazi sa sertifikatom o autentičnosti i originalnosti. Dajte dašak sofisticiranosti svom prostoru uz sliku Gorana Mitrovića – Putujući muzičari

Ukoliko imate problema sa registracijom ili Vam je potrebna hitna dostava, molimo Vas da nas kontaktirate telefonom kako bi poručili željeni proizvod!
Za porudžbinu proizvoda telefonskim putem neophodno je da zapamtite šifru ili naziv artikla koji želite kupiti!

Telefon: +381 11 311 0316,  +381 64 113 65 93 – Đorđe

 

 

 

 

Hvala na poverenju!

Gledali ste

Niste pregledali nijedan proizvod.

Pošaljite upit
za ovaj
proizvod

15% POPUSTA

na prvu kupovinu
uz promo kod “SPANAC