Jezik:

Dušica Milošević

Slika Dušice Milošević – Pogled na grad i jezero iz balona

Autor:

Dimenzije slike 35 x 40

49.600,00 RSD

Kupite ovaj proizvod i zaradite 49 bodova!

Galerija Španac nije u PDV sistemu.

Samo za online porudžbine

Uz svaku kupovinu dolazi i popust!

Ostvarite 10% popusta na prvu kupovinu uz promo kod "SPANAC" dok zarađujete i poene koje možete iskoristiti za umanjenje računa. Zaradite prosečno 10% od iznosa korpe, nazad na svoj račun nakon svake kupovine. Čak i kada koristite svoje poene, vrednost vaše kupovine se pripisuje vašem nalogu. Uživajte u kupovini umetničkih dela najpoznatijih domaćih slikara.

Opis

Slika Dušice Milošević – Pogled na grad i jezero iz balona, je tipičan primer njenog slikarstva, kao moderan apstraktni stil u slikama koji ovaj umetnik sugeriše. Dušica slike radi sa puno svetlosti, jasnih boja i kolorita. Dimenzije slike su 35 x 40 cm (bez rama) i 43 x 48 cm (sa ramom)

Tehnikom ulja na platnu, slika Dušice Milošević – Pogled na grad i jezero iz balona nas vodi u jedan drugačiji svet slikarstva. U skladnim, bojama naglašava jedan apstraktni pravac gde je sve idealizovano i i kroz svoju maštu nam pokazuje kao put kao novom, ka modernom stvaralaštvu gde je sve izraženo u jednoj slici.
Dušica Milošević je autentičan slikar koji beži iz realnog u apstraktni slikarski pravac kako bi svoju slikarsku duhovnost izrazila na pravi način.

2001.god. diplomirala na Beogradskoj školi za dizajn, odsek dizajn tekstila i odeće.
U klasi prof. Ane Aksentijevic Jelić.
2005.god.diplomirala na Višoj školi likovnih i primenjenih umetnosti na odseku Nastavnik likovne kulture u klasi prof. Danice Baste.
Član ULUPUDS~a od 2007 god.

Pored slikarstva bavi se i tekstilom kao svojom osnovnom delatnošću,dizajnom nakita i konceptualnom umetnošću.
Učestvovala na preko sedamdeset grupnih izložbi i pet samostalnih izložbi.
Slike Dušice Miloševic se nalaze u mnogim privatnim kolekcija u zemlji i inostranstvu.
Aktivni je član odbora sekcije TISO. Slika Dušice Milošević – Pogled na grad i jezero iz balona dolazi sa sertifikatom o autentičnosti i originalnosti. Dajte dašak sofisticiranosti svom prostoru uz sliku Dušice Milošević – Pogled na grad i jezero iz balona

Ukoliko imate problema sa registracijom ili Vam je potrebna hitna dostava, molimo Vas da nas kontaktirate telefonom kako bi poručili željeni proizvod!
Za porudžbinu proizvoda telefonskim putem neophodno je da zapamtite šifru ili naziv artikla koji želite kupiti!

Telefon: +381 11 311 0316,  +381 64 113 65 93 – Đorđe

 

 

 

 

Hvala na poverenju!

Gledali ste

Niste pregledali nijedan proizvod.

Pošaljite upit
za ovaj
proizvod

15% POPUSTA

na prvu kupovinu
uz promo kod “SPANAC