Jezik:

Boba Božović

Slika Bobe Božović – Magic purple

Autor:

Dimenzije slike 80 x 60

59.500,00 RSD

Kupite ovaj proizvod i zaradite 59 bodova!

Galerija Španac nije u PDV sistemu.

Samo za online porudžbine

Uz svaku kupovinu dolazi i popust!

Ostvarite 10% popusta na prvu kupovinu uz promo kod "SPANAC" dok zarađujete i poene koje možete iskoristiti za umanjenje računa. Zaradite prosečno 10% od iznosa korpe, nazad na svoj račun nakon svake kupovine. Čak i kada koristite svoje poene, vrednost vaše kupovine se pripisuje vašem nalogu. Uživajte u kupovini umetničkih dela najpoznatijih domaćih slikara.

Opis

Slika Bobe Božović – Magic purple, je tipičan primer njenog slikarstva, kao moderan apstraktni stil u slikama koji ovaj umetnik sugeriše. Boba slike radi suptilno sa puno svetlosti i jasnih boja i kolorita. Slika Bobe Božović – Magic purple je naslikano uljem na platnu. Dimenzije slike bez rama su 80 x 60 cm.
Slika je bez rama a uslužno se može uramiti kod nas što garantuje i galerijski popust kod uramljivanja.

Tehnikom ulja na platnu, slika Bobe Božović – Magic purple nas vodi u jedan drugačiji svet slikarstva. Stil koji razvija u slikarstvu ne može se svrstati u jedan.
Pre je mešavina moderne umetnosti, apstraktne i ekspresionizma. Ono što se nalazi na njenim platnima je odraz njene intuicije i dubine unutrašnjeg života.
Ideja, priča koju priča često se javlja u toku samog procesa i spontano prelazi u formu. Radi sa puno ljubavi zato što voli da slika a inspiraciju nalazi u sebi i ljubavi prema slikanju.

Slikarstvo je za nju ljubav a ne posao. Svoje slike radi u dahu i sa posebnim motivom i inspiracijom. Ona se igra sa bojama i stvara jednu optimističku sliku onoga što vidi i to prenosi na slikarsko platno.Svaka slika je priča za sebe a svoja putovanja i zapažanja često oslikava na svojim slikama. Svet u njenim očima je živ, veseo, obojen i srećan. Najčešće slika futuristički model u apstrakciji a u poslednje vreme i prikaze godišnjih doba i eksploziju boja koju vidi drugačijim očima od posmatrača. Trenutno stanje na slikama u njenom stilu privlaže posebnu pažnju kod ljubitelja apstrakcije.

Do sada nije izlagala samostalno ali jeste na grupnim izložbama i na nekoliko slikarskih kolonija. Njene slike velikog formata su idealne za velike prostore koji traže moderan enetrijer. Slika Bobe Božović – Magic purple dolazi sa sertifikatom o autentičnosti i originalnosti. Dajte dašak sofisticiranosti svom prostoru uz sliku Slika Bobe Božović – Magic purple

Ukoliko imate problema sa registracijom ili Vam je potrebna hitna dostava, molimo Vas da nas kontaktirate telefonom kako bi poručili željeni proizvod!
Za porudžbinu proizvoda telefonskim putem neophodno je da zapamtite šifru ili naziv artikla koji želite kupiti!

Telefon: +381 11 311 0316,  +381 64 113 65 93 – Đorđe

 

 

 

 

Hvala na poverenju!

Gledali ste

Niste pregledali nijedan proizvod.

Pošaljite upit
za ovaj
proizvod

10% POPUSTA

na prvu kupovinu
uz promo kod “SPANAC