Jezik:

Boba Božović

Slika Bobe Božović – Buđenje

Autor:

Dimenzije slike 50 x 60

39.600,00 RSD

Kupite ovaj proizvod i zaradite 39 bodova!

Galerija Španac nije u PDV sistemu.

Samo za online porudžbine

Uz svaku kupovinu dolazi i popust!

Ostvarite 10% popusta na prvu kupovinu uz promo kod "SPANAC" dok zarađujete i poene koje možete iskoristiti za umanjenje računa. Zaradite prosečno 10% od iznosa korpe, nazad na svoj račun nakon svake kupovine. Čak i kada koristite svoje poene, vrednost vaše kupovine se pripisuje vašem nalogu. Uživajte u kupovini umetničkih dela najpoznatijih domaćih slikara.

Opis

Slika Bobe Božović – Buđenje, je tipičan primer njenog slikarstva, kao moderan apstraktni stil u slikama koji ovaj umetnik sugeriše. Boba slike radi suptilno sa puno svetlosti i jasnih boja i kolorita. Slika Bobe Božović – Buđenje je naslikano uljem na platnu. Dimenzije slike bez rama su 50 x 60
Slika je bez rama a uslužno se može uramiti kod nas što garantuje i galerijski popust kod uramljivanja.

Tehnikom ulja na platnu, slika Bobe Božović – Buđenje nas vodi u jedan drugačiji svet slikarstva. Stil koji razvija u slikarstvu ne može se svrstati u jedan.
Pre je mešavina moderne umetnosti, apstraktne i ekspresionizma.
Ono što se nalazi na njenim platnima je odraz njene intuicije i dubine unutrašnjeg života.
Ideja, priča koju priča često se javlja u toku samog procesa i spontano prelazi u formu. Radi sa puno ljubavi zato što voli da slika a inspiraciju nalazi u sebi.

Slikarstvo je za nju ljubav a ne posao. Svoje slike radi u dahu i sa posebnim motivom i inspiracijom. Svaka slika je priča za sebe a svoja putovanja često oslikava na svojim slikama. Svet u njenim očima je živ, veseo, obojen i srećan.Najčešće slika futuristički model u apstrakciji a u poslednje vreme i prikaze godišnjih doba i trenutno stanje u njenom stilu privlaže posebnu pažnju kod ljubitelja apstrakcije. Optimista je i kod nje nije sve tako crno kao i buđenje u njenom svetu daje joj širinu i slobodu da se potpuno iskreno izrazi na platnima.

Do sada nije izlagala samostalno ali jeste nekoliko puta na grupnim izložbama i na nekoliko slikarskih kolonija. Slika Bobe Božović – Buđenje dolazi sa sertifikatom o autentičnosti i originalnosti. Dajte dašak sofisticiranosti svom prostoru uz sliku Slika Bobe Božović – Buđenje

Ukoliko imate problema sa registracijom ili Vam je potrebna hitna dostava, molimo Vas da nas kontaktirate telefonom kako bi poručili željeni proizvod!
Za porudžbinu proizvoda telefonskim putem neophodno je da zapamtite šifru ili naziv artikla koji želite kupiti!

Telefon: +381 11 311 0316,  +381 64 113 65 93 – Đorđe

 

 

 

 

Hvala na poverenju!

Gledali ste

Niste pregledali nijedan proizvod.

Pošaljite upit
za ovaj
proizvod

10% POPUSTA

na prvu kupovinu
uz promo kod “SPANAC