Jezik:

Bane Stefanović

Slika Baneta Stefanovića – Pogled na Hram

Autor:

Dimenzije slike 35 x 27

59.500,00 RSD

Kupite ovaj proizvod i zaradite 59 bodova!

Galerija Španac nije u PDV sistemu.

Samo za online porudžbine

Uz svaku kupovinu dolazi i popust!

Ostvarite 10% popusta na prvu kupovinu uz promo kod "SPANAC" dok zarađujete i poene koje možete iskoristiti za umanjenje računa. Zaradite prosečno 10% od iznosa korpe, nazad na svoj račun nakon svake kupovine. Čak i kada koristite svoje poene, vrednost vaše kupovine se pripisuje vašem nalogu. Uživajte u kupovini umetničkih dela najpoznatijih domaćih slikara.

Opis

Slika Baneta Stefanovića – Pogled na Hram, je klasičan primer poetskog realizma i hiperrealizma, po kome je ovaj umetnik daleko poznat. Ovo umetničko delo je naslikano uljem na platnu. Dimenzije su 35 x 27 cm (bez rama) i 51 x 43 cm (sa ramom). Cena slike Baneta Stefanovića – Pogled na Hram  je sa ramom. Ram je srebrni sa perlama, a paspartu je drveni bež sa srebrnim slipom. Ram je odabran sa stilom i u skladu sa bojama na slici.

Tehnikom ulja na platnu, slika Baneta Stefanovića – Pogled na Hram  je jedna od slika gde oslikava hiperrealno i precizno do najsitnijih detalja na slici. Banetova slikarska slikarska percepcija natopljena je fluidom poetske osećajnosti. Ovaj slikar durbinski oštrog opažanja svaku sliku dovodi do perfecije svojim fotografskim slikanjem. Banetove slike su prepoznatljive po slikanju slika u slici gde dolazi do još jačeg efekta onoga što radi stavljajući sve u jednu sliku.

Diplomirao na Pedagoškoj akademiji – Likovni odsek.
Učesnik je velikog broja izložbi i likovnih kolonija, kako u zemlji, tako i u inostranstvu.
Dobitnik je mnogobrojnih nagrada i pohvala.
1992. godine je postao član ULUS-ab i dobio je status slobodnog umetnika.
Sarađuje sa mnogobrojnim galerijama u zemlji i u inostarnstvu, naročito je popularan kod naše dijaspore.
Njegove slike možete videti samo u galeriji Španac gde je najveći broj njegovih slika izložen.

Na slikama prikazuje svoja zapažanja sa putovanja, gde kroz tople boje dočarava atmosferu tadašnjeg trenutka. Njegove slike odišu vedrinom, moćnim koloritom, preciznim oslikavanjem i tačnošću poteza. To fotografsko slikanje ga je svrstalo među 14 slikara magičnih precizne figuracije. Izlagao je mnogo puta u zemlji i inostranstvu a njegove slike kupuju kolekcionari širom sveta. Slika Baneta Stefanovića – Pogled na Hram dolazi sa sertifikatom o autentičnosti i originalnosti. Dajte dašak sofisticiranosti svom prostoru uz sliku Baneta Stefanovića – Pogled na Hram

Ukoliko imate problema sa registracijom ili Vam je potrebna hitna dostava, molimo Vas da nas kontaktirate telefonom kako bi poručili željeni proizvod!
Za porudžbinu proizvoda telefonskim putem neophodno je da zapamtite šifru ili naziv artikla koji želite kupiti!

Telefon: +381 11 311 0316,  +381 64 113 65 93 – Đorđe

 

 

 

 

Hvala na poverenju!

Gledali ste

Pošaljite upit
za ovaj
proizvod

10% POPUSTA

na prvu kupovinu
uz promo kod “SPANAC